Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

jolanka 22:10, 27 sie 2017

Tez mam zagwozdkę z domkiem ogrodnika, obawiam sie, ze na blaszaku się na razie skończy bo wszystko pałeta się po działce, niedługo narzędzia i taczki do salonu wjadą
A widoki to masz przepiękne, można siedzieć i gapic się w nieskończoność
kerii 22:35, 27 sie 2017

Hi hi widzę, że biegasz z tym ogniskiem po całym ogrodzie ale w sumie to taki kociołek to gdzie postawisz tam będzie ognisko
Magleska 21:53, 28 sie 2017

jolanka napisał(a)
Tez mam zagwozdkę z domkiem ogrodnika, obawiam sie, ze na blaszaku się na razie skończy bo wszystko pałeta się po działce, niedługo narzędzia i taczki do salonu wjadą
A widoki to masz przepiękne, można siedzieć i gapic się w nieskończoność

Właśnie sama nie wiem co z tym domkiem ogrodnika , z drugiej strony domu ma być dodatkowa wiata na auto i zastanawiam sie czy tam nie przykleić jakiegoś domku ..... nie wiem sama ..... ciągle dylematy ogrodowe
Tu na dole najlepiej by mi ten domek pasował w miejscu ogniska ,ale ogniska nie mam gdzie dać ,tak ,żeby nie szpeciło ,a było trochę schowane ..... na razie zostanie tak jak jest ,a przez zimę będę wymyślać
A widoki faktycznie nieskromnie powiem ,że są cudne
Magleska 21:55, 28 sie 2017

kerii napisał(a)
Hi hi widzę, że biegasz z tym ogniskiem po całym ogrodzie ale w sumie to taki kociołek to gdzie postawisz tam będzie ognisko

Dokładnie hi hi ile razy już tą kostkę przekładałem krążę z garem po całym ogrodzie
Magleska 21:57, 28 sie 2017

Troszkę skalniaka

Magleska 22:04, 28 sie 2017

Vanilkowa

Jeżówki dziś przycielam ,fotka na pamiątkę zanim znowu zakwitną

Skusiłam się dziś na białe jeżówki nn , do przedogródka za stipy , ale jeszcze nie posadzone i fotki brak
babka 23:00, 28 sie 2017

Magda, przyznaję się bez bicia że nie wczytywałam się za bardzo, głównie obrazkami oczy nacieszyłam ale mam mała uwagę w spr paleniska. Tam gdzie stoi nie bardzo mi się widzi, bardzo wciśnięte w kąt gdzie dużo i tak się dzieje.
A może dałabyś je gdzieś tutaj ?

Magleska 10:30, 29 sie 2017

babka napisał(a)
Magda, przyznaję się bez bicia że nie wczytywałam się za bardzo, głównie obrazkami oczy nacieszyłam ale mam mała uwagę w spr paleniska. Tam gdzie stoi nie bardzo mi się widzi, bardzo wciśnięte w kąt gdzie dużo i tak się dzieje.
A może dałabyś je gdzieś tutaj ?

Tu miejsce na basen szykuję dlatego skrzynie przynosiłam ..... sama nie wiem gdzie go dać ( ognisko ) za rzadko go używam ,żeby było w jakimś eksponowanym miejscu
gierczusia 20:24, 29 sie 2017

Magleska napisał(a)

Nawóz zapisałam dziekuje a to już teraz je nawieźć ,czy na wiosnę po cięciu , muszę doczytać o tym nawożeniu .....do tej pory wszystko zawsze sypałam azofoską ze 3 razy w sezonie i tyle

Niee, nooo...teraz już nie bo jakby teraz dostały kopa , to zaczną wypuszczać nowe pędy , które nie zdążą zdrewnieć przed zimą i w efekcie tego wymarzną..a szoda ...
Ja nie mówię ,że azofoska jest zła..ale yara...to jest po prostu cuuuudo ...a ta do trawników , to z niejednego już dywan zrobiła

Buuziol
Kasiolaaa 20:41, 29 sie 2017

Wiesz pomyslalam sobie ze te skrzynie teraz w idealnym miejscu stoja a palenisko mysle ze tez skoro zadko go uzywasz