Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród z wilkiem zamkn.

Ogród z wilkiem zamkn.

Magleska 11:19, 02 wrz 2017

ania1110d napisał(a)
Basem wydaje mnie się ze za bardzo przytłoczy tam piękny ogród a ognisko jeszcze doda klimatu

Wypiję kawę i lecę przestawić gar i popatrzę jak tam mi się widzi
Magleska 11:20, 02 wrz 2017

admete napisał(a)
A Ty cały czas intensywnie działasz
co tydzień jakieś przeróbki, nowe pomysły, zdzieranie darni

pozdrowionka zostawiam

Intensywnie to ty szalejesz na 3 ogrody ja tylko w swoim pomalutku
Magleska 11:23, 02 wrz 2017

Kindzia napisał(a)
Widzę, że działasz nieustająco Już widzę jak to wszystko pięknie wyglądać będzie za 2-3 lata. Kupa pięknych roślin!

Stipy to już na prawdę teraz nie ma co kupować, to jednoroczne jest...

Dziekuje za odwiedziny
Tej stipy na szczęście nigdzie nie było ( byłam w dwóch ogr. ) za to dokupiłam vanilki ,gracki i jeżówki białe nn z promocji
SlonecznyOgrod 13:05, 02 wrz 2017

Najfajniejsze , że działasz i to jeszcze jak prężnie
Wszystko ku lepszemu, roślinki rosną , skalniak taki wielki super sprawa, bo od razu widać efekt. A tu jeszcze nowe zakupy i korzystnie , to tylko brać!
Z tym paleniskiem pomyśl na spokojnie, pooglądaj ogrody a zobaczysz jak pomysły same przyjdą.
Ja też tak miałam, nie wiedziałam, nie wiedziałam a jak mnie olśniło czego chcę to miałam takiego kopa, że hej! Co inne planowałam, ale jak mnie natchnęło to juz byłam pewna jak to będzie wyglądało. Nie raz z doniczkami latałam bez skutku ale do czasu
Kibicuję, trzymam kciuki i cieszę się
babka 19:37, 02 wrz 2017

Magleska napisał(a)
Wstępna przymiarka ,zanim palenisko z kostek przełożę może być tu ? dzięki za rady

Jak na moje oko to tutaj jest idealnie. Jeśli nie używacie paleniska często to tym bardziej ! Stanowisko nienachalne i myślę, że będzie to fajny element ogrodu a nie coś ustawione na siłę.
Basen zostaw tam gdzie masz placyk goły i tak jak Toszka proponuje wsadż dużo cebulowych, będzie czad !!
babka 19:45, 02 wrz 2017

Magleska napisał(a)

z tymi chciejstwami to też coś za coś ( na obiad naleśniki lub frytki na okrągło
przepraszam za dołowanie (tulki ) a ja podziwiam jak sama tyle sadzonek stworzyłaś
Z moją dietą bezglutenową byłoby ciężko na naleśnikach jechać ale i tak monotematycznie mam przez lato. Czasu szkoda na stanie przy garach

i odgapiłam troszkę od ciebie ,tylko u mnie tak fajnie nie wyszło porozrzucane roślinki w przedogródku
chciałam stipę jeszcze dodać ,ale nie ma już jak myślisz ,jest lepiej ....
dodałam rozchodniki ,jeżówkę (po 5 były ,szkoda było nie wziąść i beatlesy zabrane z vanilkowej

z dalsza

Frontową fajnie skomponowałaś, podobuje mie się
A te kosodrzewinki miałaś tam już czy przegapiłam sadzenie ??
Znając siebie to bym je posadziła w dwurzędzie z przemieszczeniem ale nie żebym Ci roboty dodawać chciała, tak też jest świetnie Jeśli Ci się podoba to nie ruszaj !
Kasiolaaa 20:20, 02 wrz 2017

Madziu daj duzo tulipanow i czosnkow fioletowych bedzie kolorowo wiosna
Magleska 22:23, 02 wrz 2017

[Dziewczyny zbiorowo dziękuję za rady
Ognisko zawędrowało tu i żeby już nie mieszać i nie przerabiać- kamyczkami wysypane na razie brak gustownych ławek w kszałci L i nawet dziś rozpalone deski widoczne chwilowe do taczek

Basen nadal nie niewiadomo gdzie ,ale to pomyślę zimą
Przedogrodek :
Podzieliłam gracki z 4 zrobiłam 8 - na przyszły sezon powinno być fajnie

MirellaB 22:27, 02 wrz 2017

Trochę mało zimozielonych masz w przedogródku. Ja bym więcej dosadziła
babka 22:36, 02 wrz 2017

No i świetnie Z basenem ciężka sprawa ale to dopiero za rok będziesz się bujać A teraz święto pieczonego ziemniaka urządzisz

Ja gracków szukam a Ty tylko pomyślisz i już masz ... świetne miejsca zaopatrzenia musisz mieć w okolicy

Co do zimozielonych to popieram Mirellę, mało masz