Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

jolanka 21:24, 27 maj 2021

O lala,
Więcej fotek potrzeba
Kasia_CS 22:15, 27 maj 2021

Ale ekstra miałyście spotkanie!!! Zazdroszczę ogród innym okiem to totalnie inne fotki ;D ale zarówno pokazywany przez właścicielkę jak i jej gości jest przepiękny, spójnie skomponowany, wielowymiarowy... Piękne światło wędruje po trawniczku
Brzozowadzie... 09:59, 28 maj 2021

Jolu, Kasiu, (i Kwartecie), no bardzo Wam dziękuję za spotkanie, przede wszystkim, i za to, że Wam się chciało jechać taki kawał drogi
Nie wiem, co powiedzieć na te pochwały - bardzo się cieszę, że Wam się podobało, takie oceny dodają wiary w siebie i w to co się robi, ale: są GRUBO przesadzone
Wymuskany, hehe
Fajne te zdjęcia Kasia, jak z innego ogrodu. Niesamowite to jest, jak każdy ma inne spojrzenie.
AAA: Jolu, bardzo dziękuję za wszystkie rośliny, którymi mnie obdarowałaś, zaraz lecę sadzić resztę.
Kasiu, reszty sałatki nikomu nie dałam, sama zjadłam Pyszna była
Jeszcze raz dzięki!!!
Brzozowadzie... 10:05, 28 maj 2021

Dziewczyny, odpowiem grupowo - bardzo dziękuję za wszystkie pochwały i oczywiście zapraszam, jeśli ktoś ma ochotę na odwiedziny u mnie
Mgduska 11:17, 28 maj 2021

April napisał(a)
Agatko, dzięki za gościnę

Kto nie widział ogrodu Agaty, niech żałuje. Ogród jest bajecznie piękny. Powinny się do ciebie ustawiać kolejki na zwiedzanie. Wymuskany, elegancki, bardzo harmonijny i ze świetnym klimatem. Agatka robi piękne zdjęcia ale ogród jest jeszcze ładniejszy niż to co udaje się jej uchwycić.

No, ja od początku tak czułam.
ajka 19:21, 28 maj 2021

Świetne spotkanie, zdjęcia piękne, drzewa już takie ogromne, na takie chyba muszę z 20 lat jeszcze poczekać
Kasya 20:20, 28 maj 2021

April napisał(a)
Agatko, dzięki za gościnę
Dopiero dotarłam do domu bo korki ogromne przez tradycyjne już stłuczki na S8.

Kto nie widział ogrodu Agaty, niech żałuje. Ogród jest bajecznie piękny. Powinny się do ciebie ustawiać kolejki na zwiedzanie. Wymuskany, elegancki, bardzo harmonijny i ze świetnym klimatem. Agatka robi piękne zdjęcia ale ogród jest jeszcze ładniejszy niż to co udaje się jej uchwycić.
Obydwie z Mrokaśką popadłyśmy w ciężką depresję i od jutra przekopujemy swoje rabatki od nowa

Ja żałuje
Pieknie na fotkach
Klimat wydaje się podobny jaknu Izy ?
sylwia_slomc... 09:47, 29 maj 2021

Cudnie
sarenka 09:53, 29 maj 2021

Agata, co to za drzewo na tym zdjęciu? Jakiś klon chyba
Alija 21:46, 29 maj 2021

Agatko! Czytałam o odwiedzinach u Ciebie w wątku Aprilka, oglądałam zdjęcia, cudne! Byłam już tu kiedyś, masz przepiękny ogród, wspaniałe rabatki, a trawnik, jak dywan.
Pozdrawiam.