Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Tajemniczy Ogród

Tajemniczy Ogród

Brzozowadzie... 11:14, 18 maj 2018

Catalinasdiary napisał(a)
Hahaha żelazny zestaw miałam w całości. Hakuro wyleciała, migdałek mnie wkurza i chcę go usunąć, świerk jest jeden i mi nie przeszkadza, więc zostaje. Ale te jałowce brrr. I to w każdej odmianie: chiński, arrow, płożący.

Taka pociecha, że błędy popełniamy wszyscy, ważne, żeby chcieć je naprawić
Wiolka5_7 19:06, 18 maj 2018

Dobra decyzja z wywaleniem...
Gruszka_na_w... 23:28, 18 maj 2018

Dobra decyzja. Masz teraz na tej rabacie idealną sytuację. Możesz planować całość bez oglądania się na to, co jest. A zielone liście drzewka ułatwią decyzje. Z bordowolistnym, czy żółtolistnym byłoby trudniej.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
kwartet 20:49, 19 maj 2018

Hakonkę zieloną w ZP kupowałam , wydaje mi się że dalej mają,tylko oni nie wysyłają
Klonik słusznego wzrostu,jak się uda kupić taką sztukę to człowiek czuje że co najmniej mamuta upolował
Brzozowadzie... 11:06, 20 maj 2018

kwartet napisał(a)
Hakonkę zieloną w ZP kupowałam , wydaje mi się że dalej mają,tylko oni nie wysyłają
Klonik słusznego wzrostu,jak się uda kupić taką sztukę to człowiek czuje że co najmniej mamuta upolował

Dzięki, tylko co to jest ZP? Klonik, to pierwsz roślina, dla której złamałam zasadę kupowania w najbliższej okolicy. Mój M. pojechał specjalnie po niego 150km. Opóźniliśmy dla niego naszą ulubioną sobotnią kawkę we dwoje Ale było warto
Brzozowadzie... 11:07, 20 maj 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Dobra decyzja. Masz teraz na tej rabacie idealną sytuację. Możesz planować całość bez oglądania się na to, co jest. A zielone liście drzewka ułatwią decyzje. Z bordowolistnym, czy żółtolistnym byłoby trudniej.

Tak, jest to wygodna i ...niewygodna sytuacja Bo stoję prawie w punkcie wyjścia Mam jakąś blokadę na ten kawałek ziemi. Ale powoli go oswoję Dzięki, że kibicujesz.
Brzozowadzie... 11:08, 20 maj 2018

Wiolka5_7 napisał(a)
Dobra decyzja z wywaleniem...

Jestem tego pewna. Najważniejsze, że mój M. też do niej dojrzał
Kasia_CS 11:29, 20 maj 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Dzięki, tylko co to jest ZP?

Szkółka - Zielone progi
Brzozowadzie... 15:07, 20 maj 2018

Kasia_CS napisał(a)

Szkółka - Zielone progi

Dzięki!
Gruszka_na_w... 22:03, 20 maj 2018

Brzozowadziewczyna napisał(a)

Klonik, to pierwsza roślina, dla której złamałam zasadę kupowania w najbliższej okolicy. Mój M. pojechał specjalnie po niego 150km. Opóźniliśmy dla niego naszą ulubioną sobotnią kawkę we dwoje Ale było warto

M. mógł się poczuć jak bohater domu. W końcu, co za różnica, czy mamut, czy drzewko.
PS. A cóż to za święto lasu u Ciebie, że podczas weekendu w "internetach" buszujesz?
A rabata się wyklaruje. Na spokojnie.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies