Dokładnie tak było!
Ha, spostrzegawcza Jesteś Złamałam kolejną zasadę Dzieci były poza domem, więc skusiłam się na trochę, a taka jedna rabata nie daje mi spokoju Ale ustaliłam kolejność kroków. Tło zrobione. Teraz kupuję kulki i wykrzykniki. Potem reszta Ściskam ciepło!
Zelazny zestaw jest dostępny na każdym kroku, znajdziemy go pomiędzy bułkami i telewizorami w każdym prawie sklepie, dodatkowo co by nie pisać przeważnie dość tanie roślinki i łatwo złapać do zakupów- eM ni będzie narzekał ze drogie badyle, ze trzeba gdzieś daleko jechać- łatwo posadzić i takie hakuro od razu drzewem zwane idealnie się wpisuje. U mnie jedynie migdałek i to gorsza wersja bo krzaczasta ale wtedy nie wiedziałam ze jest coś takiego jak szczepienie i liczyłam chyba ze z tych patyków urośnie mi drzewko
Coś w tym jest! Przed chwilą wróciłam z takiego ogrodniczego "po drodze" - co mi się rzuciło w oczy - jałowce różnorakie, tuje smaragd i petunie królują... Hakone nie było
W Brzozowym nastąpiła naturalna przerwa w działaniach Jutrzejszy egzamin Stasia z trąbki, Antkowy z fortepianu, wystawianie ocen u siódmo-, czwarto- i pierwszoklasisty oraz buszujący trzylatek z jelitówką są jednak aktualnie wyżej na liście działań
Mimo tych wszystkich intensywnych okoliczności wiosna trwa i ma się dobrze Jak to dobrze, że Stasio ma fazę na robienie zdjęć
Zmyślny jest, pooglądał moje wcześniejsze, pooglądał i stwierdził, że takie zbliżenia to łatwizna Czasem Mu podpowiem, żeby nie łapał brzydkich słupów ogrodzeniowych albo butów przy tarasieDobrą robotę robi chyba też ten aparat Franka, bo nawet mi coś wyjdzie, a ja dyletantka jestem
To w wakacje Stasia na kurs fotografii i obróbki zdjęć. Nigdy nie wiadomo czy w życiu ta umiejętność mu się nie przyda. Zuckerberg swoją przygodę zaczął od kursu Fotoshopa