Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Anitka 07:59, 27 kwi 2018

Gosialuk napisał(a)
Relację obejrzałam. Moje jaszczurki bardziej płochliwe, ale nie próbowałam zdjęcia im robić.

A te pozują jak modelki
Anitka 08:21, 27 kwi 2018

Wczoraj jak późnym wieczorem wróciłam do domu eM mnie poinformował, że jego koledzy z pracy nie zrobią nic z moim aparatem i wysłali go do serwisu do Warszawy
Majowych fotek nie będzie Zdjęcia na razie robione telefonem.
A dzisiaj rano przed 6 wstaję i jakiś taki chłód po plecach czuję. Wyglądam za okno i to widzę, dach jakby przymrożony. Wychodzę na zewnątrz para z ust leci. Czy u was też tak było?

A w kubku, w którym wczoraj przed spaniem herbatkę sobie zrobiłam niespodzianka - opuchlak siedzi I tyle niespodzianek, zmykam do pracy.

Magleska 08:38, 27 kwi 2018

Opuchlak herbatkę Ci wypił wstręciuch

Pozdrawiam z pracy

Ps. Stworzyłaś przepiękny ogród , wszystko mi się podoba , każdy zakątek śliczny , zdjęcia katalogowe ,
jaszczurki też fajne
Pies słodziak

Ps .U mnie tez tak rano było
Krakus 08:42, 27 kwi 2018

no niestety też chłodno było...wprawdzie nie skrobałem szyb ale koło 2-3 stopni...a jak wyjeżdzałem do pracy o 6 to juz 6 było

domkiem jak każdy się zachwycam tulipankowo u Ciebie super..nie pamiętam czy chwaliłem ale podglądam regularnie

klonik dostał super skarpety...hakone super..gdzieś lokalnie kupowałaś? dzięki tak w ogóle za namiary na Tulipanowca

BKosimkArt 09:17, 27 kwi 2018

U mnie też zimno, trawa miała jakiś siwy nalot ale to rosa tylko...
a najgorsze, że zapomniałam zamknąć tunel, a powiedziałam eMowi że zamknęłam wcześniej bo zimno było hmmm widocznie myślałam żeby zamknąć ale czymś się zajęłam, kurde nie wiem co się ze mną dzieje...
Mari 10:29, 27 kwi 2018

U mnie również było zimnawo...termometr wskazywał 0 stopni...trawa na środku ogrodu oszroniona delikatnie była...
Pozdrawiam
Kasia_CS 21:55, 27 kwi 2018

Anitka napisał(a)

Musiałam się cofnąć, bo zdjęcie mi wyjątkowo w pamięci zapadło-mega urokliwy widok, niczym gwiazdy w jakiejś zielonej galaktyce
sylwia_slomc... 22:19, 27 kwi 2018

U nas się szykuje chłód na dziś
Anitka 23:37, 29 kwi 2018

Magleska napisał(a)
Opuchlak herbatkę Ci wypił wstręciuch

Pozdrawiam z pracy

Ps. Stworzyłaś przepiękny ogród , wszystko mi się podoba , każdy zakątek śliczny , zdjęcia katalogowe ,
jaszczurki też fajne
Pies słodziak

Ps .U mnie tez tak rano było

Madziu dziękuje.
Opuchlaki chodzą wszędzie, po elewacji, balkonach, oknach.
A dzisiaj na dodatek znalazłam chrabąszcza majowego w misce psa. Jeszcze mi ćmy bukszpanowej brakuje
Anitka 23:45, 29 kwi 2018

Krakus napisał(a)
no niestety też chłodno było...wprawdzie nie skrobałem szyb ale koło 2-3 stopni...a jak wyjeżdzałem do pracy o 6 to juz 6 było

domkiem jak każdy się zachwycam tulipankowo u Ciebie super..nie pamiętam czy chwaliłem ale podglądam regularnie

klonik dostał super skarpety...hakone super..gdzieś lokalnie kupowałaś? dzięki tak w ogóle za namiary na Tulipanowca

Dobrze, że to było tylko jednorazowe ochłodzenie. Hakone kupowałam lokalnie w szkółce na ul. Marchołta po 12 zł. Obok jest też druga szkółka. Tam mięli inne trawki, ale jeszcze mają mało, bo czekają, żeby trawki ruszyły.