Agatko dziękuje za odwiedziny i piękne kadry z mojego azylu, tym bardziej, że on taki niefotogeniczny Pozdrowienie dla eMa. Zawsze mnie zaskakujecie, że widzicie coś czego ja u siebie nie widzę
Piotrek dziękuje, że wpadłeś do nas choć na chwilkę. Takie to mamy wesołe i zabawne towarzystwo. Tylko troszkę jedzonka i picia do szczęścia nam potrzeba i jest przesympatycznie. Nawet jako gospodarze nie musimy się za wiele starać.
Energie mam na cały tydzień, albo i dłużej. Tylko troszkę niektóre mięśnie bolą od śmiechu. Ten nasz domek letni bardzo się przydał, bo słoneczko nas nie rozpieszczało i 29 stopni było.
Szkoda, że nam się w tym roku nie udało spotkać Ale zapraszam następnym razem
Może tak, bo ja zdjęć nie mam, ale pewnie i tak bym to samo pokazała
Nawet helikopter przez chwilę krążył nad nami, ale jak takie gwiazdy ogrodowiska się zjechały i z aparatami biegały to sobie pilot różne rzeczy mógł pomyśleć, że się na dole dzieją
Iwonko to my dziękujemy Wam za odwiedziny. Pozdrowienia dla Jacka, cieszę, że poczuliście się jak na wakacjach W poniedziałek Grzegorz pojechał do córki ze słoikami
Syn powiedział żebyśmy sobie zostawili trochę tych ogródków do oglądania na przyszły rok, bo co będziemy za rok robić
Przecież tyle ogródków ogrodowiskowych można jeszcze zobaczyć
Jakaś niekumata ta młodzież teraz. Pewnie jesteśmy dla nich staromodni, bo ich "starzy" FB, Istargama czy snapchata nie mają tylko w realu się spotykają
Ale takie spotkania są bezcenne Ale jest już lepiej, bo mamuśka na portalu ogrodniczym wątek sobie założyła I mają niezła "bekę" teraz z tych naszych zlotów