Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Anitka 15:19, 24 lip 2018

Agania napisał(a)
Już wkrótce relacja

Ale jesteś szybka Agatko
Anitka 15:21, 24 lip 2018

kasiek napisał(a)

Alez obłęd - można wiedzieć gdzie to bo w sierpniu do Oslo lecimy... Pozdrawiam

Z Oslo kawał drogi na północ. To kilka kilometrów od lodowca Jostedalsbreen.
Anitka 15:25, 24 lip 2018

Agania napisał(a)
Anitko i Grzesiu dziękujemy...za zaproszenie...za gościnę...córkę podziwiam...wyjątkowa piękność... syna ujrzałam ukradkiem....wszystko u Was gra i jest urokliwe

Piękno, kamień na elewacji, altana, ścieżki, warzywnik ze szkarenką, ogród zimowy są niepowtarzalne i można od Was czerpać mnóstwo inspiracji...począwszy od dachówki, nie wspominając donic i pozostałych obłędnych detali

Anitko zostawiam pamiątkę z Waszego Wichrowego Wzgórza - ogrodu kilka ujęć moimi oczami z pozdrowieniami dla gości

Agatko dziękuje za odwiedziny i piękne kadry z mojego azylu, tym bardziej, że on taki niefotogeniczny Pozdrowienie dla eMa. Zawsze mnie zaskakujecie, że widzicie coś czego ja u siebie nie widzę

Anitka 15:30, 24 lip 2018

Krakus napisał(a)

przyłączam się do podziękowań Agaty bo nic dodać nic ując

Wspaniali Gospodarze cudownie nas przyjęli Radośnie i Wesoło było..Piękny ogród pełen inspiracji

Piotrek dziękuje, że wpadłeś do nas choć na chwilkę. Takie to mamy wesołe i zabawne towarzystwo. Tylko troszkę jedzonka i picia do szczęścia nam potrzeba i jest przesympatycznie. Nawet jako gospodarze nie musimy się za wiele starać.
Anitka 15:32, 24 lip 2018

Gosialuk napisał(a)
Mnie również przyjemnie było popatrzeć na te zdjęcia. Dziękuję

Gosiu czekam też na ciebie Mam aż trzy namioty, więc i tym razem możecie spać pod gołym niebem a plecak będziesz miała pusty
Anitka 15:36, 24 lip 2018

nicol21 napisał(a)
Spotkanie na pewno było pełne pozytywnej energii! Super zobaczyć się z takimi zapalencami. a do tego jeszze móc zobaczyć taki klimatyczny ogród, posiedzieć w tak fantastycznym domku letnim to już w ogóle rewelacja.

Energie mam na cały tydzień, albo i dłużej. Tylko troszkę niektóre mięśnie bolą od śmiechu. Ten nasz domek letni bardzo się przydał, bo słoneczko nas nie rozpieszczało i 29 stopni było.
Szkoda, że nam się w tym roku nie udało spotkać Ale zapraszam następnym razem
Anitka 15:42, 24 lip 2018

Urszulla napisał(a)
Świetnie ogląda się ogrody oczami gości może jeszcze ktoś wrzuci fotki bo Twój ogród oblegany

Może tak, bo ja zdjęć nie mam, ale pewnie i tak bym to samo pokazała
Nawet helikopter przez chwilę krążył nad nami, ale jak takie gwiazdy ogrodowiska się zjechały i z aparatami biegały to sobie pilot różne rzeczy mógł pomyśleć, że się na dole dzieją
Anitka 15:53, 24 lip 2018

Iwonka napisał(a)

My również DZIĘKUJEMY za zaproszenie i fantastyczne towarzystwo Agatko, podpisuję się pod wszystkim, co napisałaś. Ogród Anitki i Grzegorza jest niepowtarzalny, odzwierciedla ich osobowość i pasję. Jesteście niesamowicie kreatywni, pracowici i pełni pomysłów... cieszymy się bardzo, że was poznaliśmy Spędziliśmy cudowną niedzielę, pogoda dopisała a śródziemnomorskie akcenty sprawiły, że czuliśmy się u Was jak na wakacjach, na dodatek w doborowym towarzystwie Buziaki za wszystko, uwielbiam wasz ogród, ale ty Anitko - "chrzestna matko" mojego wątku pewnie już dobrze o tym wiesz

Anitka jest mistrzynią w robieniu niepowtarzalnych wianków, ma ich całą kolekcję Wyszłyśmy z morzem inspiracji, chyba każda z nas ma już w głowie jakiś wianek, który będzie chciała zrobić

To jedno z moich ulubionych miejsc w waszym ogrodzie. Pewnie nie tylko moje Niebieskie okienko wyszło pięknie A za ułożenie tego kamienia podziwiam Cię ogromnie! Cieszę się, że poznałam tak inspirującą dziewczynę jak Anitka, jak uczyć się to tylko od najlepszych Ogrodowisko to w ogóle skarbnica niepowtarzalnych i kreatywnych osobowości. Zawsze wracam naładowana twórczą energią, jedynie szczęka doskwiera, bo śmiechu zawsze co niemiara Uwielbiam WAS za moc pozytywnej energi!!!
Anitko, Grzesiu dziękuję raz jeszcze za niedzielne spotkanie. Jacek Was pozdrawia. Bardzo u Was odpoczął... Przekaż Rodzince, że już może wyjadać wszystko z lodówki W najbliższych dniach Ogrodowisko nie przyjeżdża

Iwonko to my dziękujemy Wam za odwiedziny. Pozdrowienia dla Jacka, cieszę, że poczuliście się jak na wakacjach W poniedziałek Grzegorz pojechał do córki ze słoikami

Syn powiedział żebyśmy sobie zostawili trochę tych ogródków do oglądania na przyszły rok, bo co będziemy za rok robić
Przecież tyle ogródków ogrodowiskowych można jeszcze zobaczyć
Jakaś niekumata ta młodzież teraz. Pewnie jesteśmy dla nich staromodni, bo ich "starzy" FB, Istargama czy snapchata nie mają tylko w realu się spotykają
Ale takie spotkania są bezcenne Ale jest już lepiej, bo mamuśka na portalu ogrodniczym wątek sobie założyła I mają niezła "bekę" teraz z tych naszych zlotów
Anitka 15:57, 24 lip 2018

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Anitko bardzo Wam dziękujemy za cudowne przyjęcie we wspaniałym wypielęgnowanym ogrodzie.Twój smak i styl mnie zachwycił. Wszystko co zobaczyłam to wzór konspekt
Agatka wspaniałe fotki wstawiła ale pozwól że i ja coś dorzucę
Na początek grupowe

Miło było nam Was gościć i ciesze się, że poznałam kolejnych zapaleńców ogrodowych.
Dziękuje za piękne fotki. Pozdrawiam serdecznie

Dobrze, że grilla nie robiliśmy, bo by nam zadki poparzyło podczas tego zdjęcia
Anitka 16:01, 24 lip 2018

sylwia_slomczewska napisał(a)
Piękna fotorelacjaZ zupełnie innej strony ogród pokazujecie dziewczyny

Szkoda, że Was nie było, ale rozumie i wybaczam. Ty już mi ogród obfociłaś wcześniej