Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Gosialuk 00:06, 22 paź 2018

Troszkę cebul, to jak dla mnie całkiem sporo. Ja w tym roku pasuję, bo i tak karmię nimi nornice. Obsadziłam tylko jedną skrzynkę balkonową, by mieć wiosnę na balkonie.
Brzozowadzie... 09:53, 24 paź 2018

Ale piękne nowe zdobycze! I jesień u Ciebie taka spokojna.. Pozdrawiam ciepło!
sylwia_slomc... 21:07, 24 paź 2018

Anitka napisał(a)
I takie mamy wykopaliska archeologiczne teraz

Teraz tylko coś z tych klocków trzeba poskładać

Koryto musi poczekać na większe moce przerobowe,żeby zawędrować na swoja półeczkę, bo trzy osoby to stanowczo za mało

Te klocuszki to bym dała jako stołeczki przy ognisku z drugiej strony niż ławeczka Świetne polowanie byłoI pasuje wszystko idealnie do Waszego ogrodu
sylwia_slomc... 21:07, 24 paź 2018

Tulipanowiec żarówa
Iwonka 06:52, 26 paź 2018

Anitka napisał(a)

Dzisiaj to już nas jesień mgłami i deszczykiem rozpieszczała

Witam Anitko po małej przerwie, jak zawsze kilometry stron do nadrobienia Jesień u ciebie po prostu piękna, nawet w zamglony dzień. Patrząc na twojego tulipanowca muszę koniecznie mojego podmienić

Anitka napisał(a)
Przywieść to było wyzwanie, ale wyciągnąć te pamiątki i "postawienie na półeczki", żeby kurzem się pokrywały to dopiero było wyzwanie. Burza mózgów, przypomnienie kilku praw fizyki o dźwigniach, tarciu , punkcie ciężkości i sile grawitacji I przeszukanie wszystkich zakamarków, bo wszystko może się przydać. Dobrze tak coś trzymać na czarna godzinę A już wiele razy chciałam się pozbyć tych kostek i krawężnika ze śmietnika. No i pomalutku centymetr po centymetrze "pamiątki" na "półeczkach" stanęły.

Czy nie było lżejszych pamiątek? Podziwiam poświęcenie, koryto jest obłędne, zostanie już z wami na wieki

Anitka napisał(a)
I takie mamy wykopaliska archeologiczne teraz

Teraz tylko coś z tych klocków trzeba poskładać
Koryto musi poczekać na większe moce przerobowe,żeby zawędrować na swoja półeczkę, bo trzy osoby to stanowczo za mało

Już wiem, gdzie będę przyjeżdżać jak mi się zamarzy reset w południowym stylu a'la Grecja czy Chorwacja Znając twój gust będzie szał!!!
Oby tylko wasze kręgosłupy wytrzymały ciężar koryta, nie może być lżejsza ta piękność?!
April 07:03, 26 paź 2018

Takie pamiątki z wyjazdu to ja rozumiem Świetnie wpiszą się w klimat twojego ogrodu.
Ten klonik przed domem to jaka odmiana? Ma bardzo głęboko powycinane liście aż do wrażenia że są to pojedyncze wąskie listeczki. Cudo.
Piękna jesienna odsłona ogrodu, nawet przysypany liśćmi (a może dzięki nim) wygląda klimatycznie i bardzo zachęcająco.
sylwia_slomc... 10:16, 26 paź 2018

Anitko, a czy ja na ellatę też mogę liczyć???
anabuko1 08:23, 29 paź 2018

Piękna ta twoja mglista jesień .
Różyczkowe krzaczki dorodne.Ja tylko 5 kupiłam teraz.
A i klon z "noskami" wygląda przepięknie
Agania 13:17, 29 paź 2018

Archaiczne bałwanki pożegnałaś?....prace z takim ciężarem z korytem podziwiam i tak daliście radę bez ciężkiego sprzętu...brawo

Za rozsadę Elaty dziękuję

buziak
nicol21 11:51, 30 paź 2018

Pięknie jest. Ciekawa jestem co z tych wykopalisk wykombinujesz
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies