Bardziej mi przeszkadza kora, którą rozgrzebują ptaszki szukając jedzonka.
Nie ma psa od jakiegoś czasu, wiec jeże i wiewióra buszują do woli. Wiewiórka zakopuje orzechy wszędzie, te nasze laskowe, ale i włoskie od sąsiada przynosi.
Ja na szczęście nie mam nornic u siebie, ale u teścia na działce już nam dwa drzewka owocowe wsadzone na wiosna coś popodgryzało, wiec już wiem co to znaczy.
Współczuje Ci Gosiu bardzo.
Te klocuszki to będą właśnie stołeczki, ale nie przy ognisku.
Syn się już pytał po co nam tyle już tych miejsc do siedzenia Ta dzisiejsza młodzież taka bardzo "niekumata"
Iwonko i tak wybieram takie najlżejsze "pamiątki" i do samochodu się mieszczące Choć chrapka na inne pojawia się często. Koryto na pewno zostanie, bo z dół już zostało spuszczone zgodnie z grawitacją, a pod górkę już go nie wyciągniemy
Dobrze, że eM przywiózł potem wózek paletowy z pracy, bo nawet przez cztery osoby ta "piękność" nie do podniesienia Te mniejsze stołeczki podnoszę sama
Pewnie, że możesz. Od lipca mam je wykopane. Szukałam na nie miejsca i ale gumowe właściwości ogród zatracił One muszą być w półcieniu, bo słoneczko je przypala, choć wówczas są bardziej żółte, a w cieniu limonkowe. Całe lato przy kompostowniku przestały.