Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Anitka 01:51, 03 lut 2019

sylwia_slomczewska napisał(a)
Nie ujechałabym, ba nawet bym nie poprowadziła nawet kilku sekund tak zapakowanego roweru, jestem pod mega wrażeniem, A z menu zwierzęcego to tylko kogutem lub rybą byłabym zainteresowana, no może jeszcze w drodze wyjątku wąż i krorkodyl byłby brany pod uwagę
Ale wybór owoców i warzyw widzę przeogromny
Co przytargałaś z wyjazdu???

Ja głównie owoce i koktajle pałaszuje

Ciężko było coś zabrać, bo na 4 osoby trzy nieduże walizki a rzeczy musieliśmy mieć na temperatury od + 3 do + 36 stopni.

Takie kobitki dopadłam.

I jak się uważnie przyjrzeć to tam w środku są rowery I to jest wyższa szkołą jazdy

Kupiłam tacki - największa ok 48 cm, bo taka się do walizki mieściła.
Pani pokazywała mi środki a ja oglądałam od spodu, bo będą na ścianie wisieć

I torebki z córą zakupiłyśmy i taki kapeluśik co ma Pani.

Przywieźliśmy trochę kosmetyków z awokado, aloesu, mango i ślimaków, oczywiście pieprz, herbata i kawa odpadła, bo nam nie smakowała.
Anitka 01:55, 03 lut 2019

I jeszcze jeżdżąc na rowerze trafiłam do takich klamociarni. Turyści tu nie przyjeżdżają.

I tu tylko takie małe co nieco za 4 zł.

Mam jeszcze masę zdjęć, ale to już koniec relacji
Anda 08:06, 03 lut 2019

Wow, dzięki, świetna relacja
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
anbu 08:16, 03 lut 2019

Anitko super relacja, baaardzo mi się podobała
Magleska 09:32, 03 lut 2019

Dzięki Tobie odbyłam cudowną wycieczkę po Wietnamie .....świetna relacja

I Twój ogród zimowy też mnie zachwycił
Buziaki Anito
Iwonka 10:07, 03 lut 2019

Anitka napisał(a)
I jeszcze jeżdżąc na rowerze trafiłam do takich klamociarni. I tu tylko takie małe co nieco za 4 zł.

Małe co nieco idealnie pasuje do twoich klimatów Tak samo jak odwrócone tacki do powieszenia na ścianie. Cała Anitka Jak zawsze pełna niesamowitych pomysłów

Anitka napisał(a)
I torebki z córą zakupiłyśmy

Torebka nie dość, że jest pamiątką z podróży, to jeszcze bardzo w obecnych trendach modowych

Anitka napisał(a)
Ze stolicy pociągiem nocnym pojechaliśmy do położonej na północy w górach Sapy skuszeni takimi zdjęciami w folderach.

Widoki zachęcające, ale to co zastaliście na miejscu też robi wrażenie. Gdyby było tak katalogowo, to chyba trochę za nudno jak na waszą rodzinkę Wiem, że lubicie przygody niekoniecznie z biur podróży

Anitka napisał(a)
Ale na przekór idziemy dzielnie. Widoki jak z folderów Dowiadujemy się ,że takie widoki są w czerwcu/lipcu, bo tu ryż uprawia się raz w sezonie ze względu na zimno.

Mimo, że szaro jest pięknie. Było chwilami ekstremalnie, ale jest co wspominać. No i ta kolorowa obstawa robi wrażenie

Tak jak wszyscy jestem pod wrażeniem zdolności transportowych Azjatów. Są niesamowici. Czekam na jakieś wiosenne spotkanie. Będzie co wspominać

BKosimkArt 11:28, 03 lut 2019

Cudowna wyprawa! zazdroszczę...
a łup za 4zł świetny! takie miejsca gdzie nikt nie zagląda są najlepsze...
greg66 11:32, 03 lut 2019

Anitko fajna przygoda, inny świat, inna kultura i dzięki Tobie możemy też coś zobaczyć
sylwia_slomc... 13:49, 03 lut 2019

Już się nie mogę doczekac kiedy się spotkamy i poopowiadacie na żywo jak było Cudna fotorelacja, zaskoczył mnie widok chryzantem pod palmami i bielone pnie drzew
Odważna z Was rodzinka i dzięki Wam zobaczyłam kawałek świata
Urszulla 14:58, 03 lut 2019

Ciekawa relacja rozśmieszyło mnie to przewożenie towarówi dużo ogrodowiskowych widoków zaserwowłaś, fajnie