Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Iwonka 06:22, 08 maj 2019

Anitka napisał(a)

Piękne grona Miałaś już kiedyś? Ja takie po raz pierwszy w tym roku zauważyłam u mojego zielonego dissectum, słodkie to U czerwonego jeszcze nie mam. Poszłam Anitka w klony na tej mojej rabacie przy pergoli. Jestem mega zadowolona. Trzymaj kciuki za Shirasawę, przesadziłam tam gdzie mówiłaś Dokupiłam jeszcze czerwonego i zielonego na pniu Ryusen, który fajnie stonował oba. Fotki wkrótce
Twój zielony to też strzał w 10 przed wejściem. Cudo!
beta 08:15, 08 maj 2019

Wpadłam się przywitać i lecę dalej
agata19762 14:54, 10 maj 2019

Anitko psa chętnie bym wypożyczyła skoro taki łowny.
Emuś super facet!!!
Moja glediczja teź startuje.

Ta roślinka szara w deszczu super. Muszę poszukać u siebie.
Bardzo mi się podoba...zapomniałam nazwy.
nicol21 07:13, 11 maj 2019

Anitka napisał(a)
Wróciłam wczoraj wieczorkiem z pracy, otwieram garaż a tam niespodzianka Nie wiem czy biec do domu, rzucić się eMowi na szyje i dać buziaka czy kopniaka w d.....
Oj, że niby wredna żonka jestem. Nie to tylko troska. Chłopina czeka właśnie na zabieg usunięcia przepukliny, ma na siebie uważać i nic nie podnosić. Ale nie usiedzi Pokiwałam palcem i dałam buziaka
Wstępny projekt stolika roboczego, dolne półeczki inwencja eMa Zniosę z synem do warzywnika w częściach i tam skręcimy. Teraz moja kolej na dopieszczenie Blacik będzie z blachy.

Stoliczek świetny, a tyłek skopać. Mój luby podobnie: jakieś 25 starych cisów z kolegą wycinał tydzien po zabiegu pęcherzyka żółciowego. Działkę mamy parę lat i zanim zaczniemy budowę to też nie jutro, ale cisy trzeba było ścinać tydzien i 2 tyg po zabiegu!

chyba jakiś syndrom im się włącza na zasadzie "jeszcze jestem przydatny, jeszcze coś mogę zrobić"
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
Magleska 07:57, 11 maj 2019

Anitka zdolny ten Twój Emuś …. też chcę taki stoliczek
a ogród jak zawsze ach i och
Anitka 08:31, 13 maj 2019

Nowa12 napisał(a)

A ja właśnie sobie kupiłam jedną małą gledziczję Sunburst .
Czy ją się tnie bo to w zasadzie na razie takie dwa patyczki są.

Myślę, że na początku nie mam sensu. Ja swoje sporadycznie przycinam, bardziej korygująco. Na początku wcale nie cięte, więc moje takie ażurowe. Ale są osoby, które bardzo mocno przycinają.

Anitka 08:33, 13 maj 2019

Krakus napisał(a)

to c olubie czyli wykorzystanie palet sporo inspiracji jest a znając Ciebie na pewno bedzie stylowo

Chce jeszcze jakiś blat zrobić, ot i tyle
Anitka 08:36, 13 maj 2019

Agi2006 napisał(a)

No niemozliwe. ja swojego ma 6 lat i nigdy takich kwiatostanów nie miał Muszę uzbroić sie w cierpliwość ....

Mój cały w kwiatostanach. Jakoś na nie nigdy nie zwracałam uwagi. Zielony miał w zeszłym roku kwiaty, a później takie fajne noski. W tym nie mam

Anitka 08:40, 13 maj 2019

Waclaw napisał(a)

Piękne ujecie

Nie było już co focić. Z nudy powstało

Dziś buro i ponuro. Ale deszczyk tez bardzo potrzebny.
Anitka 08:43, 13 maj 2019

Iwonka napisał(a)

Każdy kto zobaczył u ciebie to zdjęcie poleciał pewnie obejrzeć swoje bukszpany Koszmar a z drugiej strony przykład na to, że wiedza ratuje. Oby, dlatego trzymam kciuki za te nasze bitwy
eMusiowi więcej niż buziak, kochane te nasze chłopy

Mam nadziej, że u siebie takich widoków się nie doczekam. Wiedzieli o ćmie, ale jakiś ogrodnik im powiedział, że nie man sensu walczyć z ta ćmą. Najgorsze jest to, że te suche bukszpany w okolicy tak sobie "rosną" dalej w ogródkach całe zakokonowane