Novalis sa przepiekne. Juz caly czas czekalam kiedy z nich zdjecia wrzucisz
A co to za starzec? Mogla bys mi powiedziec dokladna odmiane? Ja znam jedynie takie ktore na zolto kwitna.
Te zagraniczne ogrody są niewątpliwie piękne, ale Twój ogród zasługuje na taki sam
podziw
Cięcia fryzjerskie perfekcyjne, to trudne w taki upał pochylać się nad kulką do cięcia
Spoko lokomotywa nam podrośnie
Na takie mosty to ja się nie pisze , mogę z dołu pooglądac, albo bym musiała z zamkniętymi oczyma jechać i nie wiedzieć, że na nim jestemPierwsza bym odpadła, masz rację
Nie zauważyłam, że masz już zdjęcia z pobytu u Sylwii. Pewnie, że się nie gniewam.
Właśnie podziwiałam kolejny ogród w którym byłaś. Mam syna w Anglii, on ciągle zaprasza ale w tym roku nie dam rady. Może uda mi się w przyszłym roku, to takie moje złudne marzenia. Tak jakbym liczyła, że będzie lepiej.
Piekne polaczenie starca i rozy. U mnie mam podobbne polaczenie- tylko z biala aspirina.
Tez teraz nie kosze trawnika, by byl o wiele wyzszy. Ale nawet to nie wystarcza- zaczyna wysychac.Dzis mielismy 35 stopni.
Mam podobn ie- po wycieczkach mam ochote wszystko zmienic Twoj ogrod jest piekny