Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

22:21, 20 sty 2018
Piękna oranżeria i jej zawartość.A ogród budzi podziw.Wszystko takie spójne i dobrane.Podziwiam Anitko Twoje zdolności dekoracyjne,zdolne masz łapki
Magleska 22:25, 20 sty 2018

Wow przepiękny ten Twój zimowy ogród - baaaardzo klimatyczny i dziękuję pięknie za instruktaż wiankowy
Anitka 13:11, 24 sty 2018

Dorota123 napisał(a)
Wianki masz piękne ja ze spacerów też nie wracam na pusto. Zawsze coś zwlokę do domu. Ostatnio wkładam do kieszeni cieniutką reklamówkę, nigdy nie wiadomo, czy coś nie trafi się ciekawego. Ogród zimowy i jego zawartość sprawiają, że moje serce zaczyna szybciej bić. Piękny.

Dziękuje Dorotko, ja mam to zbieractwo we krwi
Anitka 13:13, 24 sty 2018

m_gocha napisał(a)
Anitko! Dzięki wielkie za pokazanie wianków "od kuchni". Muszę zacząć wiankowanie Jeżeli pozwolisz to wrzucę sobie link do Twoich fotek instruktażowych

Oranżeria cudna - aż się rozmarzyłam

Ja mam obsesję wiankową wrzucaj link, nie musisz pytać.
Anitka 13:19, 24 sty 2018

mirkaka napisał(a)
Ach, jaka pięknie wewnątrz Na ścianie masz oplątwy? Czerpią wilgoć z powietrza czy trzeba zraszać? Możesz tam też hodować storczyki )

Na ścianie są oplątwy, wiszą kilka lata. Czasem je na początku zraszałam, ale i tak niektóre przysychają. Takie storczyki to moje marzenie. Może na emeryturze będę mieć więcej czasu
Anitka 13:22, 24 sty 2018

Kaska napisał(a)
Piękna oranżeria i jej zawartość.A ogród budzi podziw.Wszystko takie spójne i dobrane.Podziwiam Anitko Twoje zdolności dekoracyjne,zdolne masz łapki

Dziękuje Kasiu. Lubię się bawić w "dekorowanie", tylko czasu brak. Takie życie, ale nie ma co narzekać.
Anitka 13:24, 24 sty 2018

Magleska napisał(a)
Wow przepiękny ten Twój zimowy ogród - baaaardzo klimatyczny i dziękuję pięknie za instruktaż wiankowy

Dziękuje Madziu,

Ciesze się, że instruktaż się przydał
Urszulla 21:20, 24 sty 2018

Fajny instruktaż, dzięki. A otoczenie masz cudne.
mirkaka 09:36, 30 sty 2018

Anitko, u Gosi pisałaś o hydroboksach , że masz je w donicach z hortensjami.
Pisałaś że po wyjęciu z donicy cała bryla korzeniowa była przerośnięta korzeniami.
Napisz mi co robisz na wiosnę z tymi korzeniami? Obcinasz je trochę żeby znaleźć miejsce na dosypanie świeżej ziemi? Jak to jest gdy ma się hortensje w donicy?
BKosimkArt 11:51, 30 sty 2018

Ooo jakie piekne rośliny, i oplątwy masz... hodujesz je od maluszka czy duże od razu?? Ja mam kilka maluszków i ciekawa jestem jak przetrwają.