Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Mój azyl na wichrowym wzgórzu

Piotr_ 11:16, 11 mar 2018

Witaj fajnie było się spotkać
Gosialuk 23:06, 11 mar 2018

Anitko ja również dziękuję za spotkanie. Właśnie doczytałam twój wątek do czerwca 2017 roku. Jak bardzo wszystko wypiękniało przez ten czas. Szkoda, że musiałam uciekać tak szybko. Ptaszki wyćwierkały, że piękne ciemierniki pojechały do Krakowa. Niech rosną pięknie i przypominają nasze ogrodowiskowe spotkanie. Pozdrawiam serdecznie.
aldonaz 23:18, 11 mar 2018

Dziękuję za spotkanie i pozdrawiam
Anitka 08:21, 12 mar 2018

Milka napisał(a)
Oranzeria cudna
Gdzies na fotce psiaka dojrzałam, bardzo do mojego podobny. Z przyjemnoscia bede twoja wiosne ogladac, bo bardzo podoba mi się u ciebie

Widziałam twoje psiaki, rzeczywiście podobne
Anitka 08:22, 12 mar 2018

koliber napisał(a)
Przybyłam osobiście podziękować Ci jeszcze raz za spotkanie Mam nadzieję, że się jeszcze zobaczymy Buziaczki

Dziękuje i mam nadzieje, że to nie ostatnie spotkanie.
Pozdrawiam
Anitka 08:31, 12 mar 2018

Iwonka napisał(a)
Anitko twój wątkek jak zawsze budzi mnie do życia Wracam po przerwie, to chyba zasługa słońca, które dziś wyjątkowo poczułam. Koniec marazmu zimowego, na wiele rzeczy nie mamy wpływu, trzeba cieszyć się, że jest nam dane to, co jest teraz!
Podziwiam Twój ogród zimowy. Piękny kawałek raju podczas tych długich miesięcy. A i otoczenie wokół niego już przygotowane do wiosny - super! Wianki - CUDO Pozdrawiam cieplutko

U mnie jeszcze nic wiosennego w ogrodzie nie poczynione. Nawet nie wiem kiedy ta zima zleciała. Pościągałam tylko część dekoracji zimowych, ale cześć jeszcze pozostała. Ostatnie miesiące pod znakiem choroby osoby z rodziny, niestety zakończonej w najgorszy sposób Pozostało dużo formalności i różnych spraw do pozałatwiania.
Ale słoneczko u mnie też zrobiła swoje i weekend był bardzo intensywny

Muszę jakiś wianek wiosenny zrobić, bo wstyd się przyznać wisi jeszcze u mnie świąteczny bez dekoracji
Anitka 08:31, 12 mar 2018

Piotr_ napisał(a)
Witaj fajnie było się spotkać

Oj fajnie, fajnie
Anitka 08:35, 12 mar 2018

Gosialuk napisał(a)
Anitko ja również dziękuję za spotkanie. Właśnie doczytałam twój wątek do czerwca 2017 roku. Jak bardzo wszystko wypiękniało przez ten czas. Szkoda, że musiałam uciekać tak szybko. Ptaszki wyćwierkały, że piękne ciemierniki pojechały do Krakowa. Niech rosną pięknie i przypominają nasze ogrodowiskowe spotkanie. Pozdrawiam serdecznie.

Gosiu, mam nadziej, że to nie ostatnie takie nasze spotkanie.
Tak przyjechały za mną, aż 4 sztuki , ale cieszą ogromnie.
Musze im tylko miejsce na razie jakieś tymczasowe zorganizować, bo u mnie ziemia jeszcze zmarznięta.
Anitka 08:41, 12 mar 2018

aldonaz napisał(a)
Dziękuję za spotkanie i pozdrawiam

Dobrze, że udało się tobie wyrwać choć na chwilkę w tym trudnym dla ciebie okresie.
Pozdrawiam
Anitka 08:48, 12 mar 2018

Dla mnie zima zleciała nie wiem kiedy, ale ostatnie miesiące kręciły się wokół innych spraw rodzinnych. Pozostało jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, ale ten weekend postanowiłam spędzić w oderwaniu od trosk codziennych.
Sobota do południa to Podkarpackie Targi Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, które odbędą się 10-11 marca 2018 roku w G2A Arena w Jasionce.
Sympatyczne spotkanie z osobami z Ogrodowiska Wspólnie z Koliberkiem przeszłyśmy stoiska wystawców. Koliberek zamieścił u siebie relację:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/7385-zielona-przestrzen?page=104