Anitko ja również dziękuję za spotkanie. Właśnie doczytałam twój wątek do czerwca 2017 roku. Jak bardzo wszystko wypiękniało przez ten czas. Szkoda, że musiałam uciekać tak szybko. Ptaszki wyćwierkały, że piękne ciemierniki pojechały do Krakowa. Niech rosną pięknie i przypominają nasze ogrodowiskowe spotkanie. Pozdrawiam serdecznie.
U mnie jeszcze nic wiosennego w ogrodzie nie poczynione. Nawet nie wiem kiedy ta zima zleciała. Pościągałam tylko część dekoracji zimowych, ale cześć jeszcze pozostała. Ostatnie miesiące pod znakiem choroby osoby z rodziny, niestety zakończonej w najgorszy sposób Pozostało dużo formalności i różnych spraw do pozałatwiania.
Ale słoneczko u mnie też zrobiła swoje i weekend był bardzo intensywny
Muszę jakiś wianek wiosenny zrobić, bo wstyd się przyznać wisi jeszcze u mnie świąteczny bez dekoracji
Gosiu, mam nadziej, że to nie ostatnie takie nasze spotkanie.
Tak przyjechały za mną, aż 4 sztuki , ale cieszą ogromnie.
Musze im tylko miejsce na razie jakieś tymczasowe zorganizować, bo u mnie ziemia jeszcze zmarznięta.
Dla mnie zima zleciała nie wiem kiedy, ale ostatnie miesiące kręciły się wokół innych spraw rodzinnych. Pozostało jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, ale ten weekend postanowiłam spędzić w oderwaniu od trosk codziennych.
Sobota do południa to Podkarpackie Targi Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, które odbędą się 10-11 marca 2018 roku w G2A Arena w Jasionce.
Sympatyczne spotkanie z osobami z Ogrodowiska Wspólnie z Koliberkiem przeszłyśmy stoiska wystawców. Koliberek zamieścił u siebie relację: https://www.ogrodowisko.pl/watek/7385-zielona-przestrzen?page=104