Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Migawki z ogródka

Migawki z ogródka

Kasya 16:34, 01 wrz 2018

No tak.. szkoła... ale chociaż kilka fotek może w końcu ?
U mnie juz właściwie po pomidorach tydzień wystarczył...
inka74 17:27, 01 wrz 2018

Ogródek ci się rozrasta sąsiadki szczęście mają. Ja już po szkolnych zakupach. Masakra. Legionista mi rośnie. Uparł się na ten plecak i innego nie dało rady. Piórnik też Legii
Gruszka_na_w... 19:53, 01 wrz 2018

inka74 napisał(a)
Ogródek ci się rozrasta sąsiadki szczęście mają. Ja już po szkolnych zakupach. Masakra. Legionista mi rośnie. Uparł się na ten plecak i innego nie dało rady. Piórnik też Legii

Nie pomogły wyniki ostatnich występów legionistów?
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
anabuko1 19:59, 01 wrz 2018

tulucy napisał(a)
Podobno jutro ma być już bez deszczu, to może uda się trochę podziałać rośliny sadzone przed wyjazdem żyją, tylko niestety pokazało mi się takie coś na trawniku i chyba muszę zareagować mocniej...

Ja też mam takiego gościa juą dni rano nowe kopczyki mi zostawia.

Polanie woda w tych miejscach nic nie zadziałało.Chyba też trzeba większy inny kaliber zastosować,
inka74 20:09, 01 wrz 2018

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Nie pomogły wyniki ostatnich występów legionistów?
nie bo to jest pseudokibic, meczów nie ogląda bo mu się nudzi. Woli grać.
tulucy 21:48, 01 wrz 2018

Iwonka dobre ... Mój strasznie chciał na Legię na pilkę, zapisałam go i zawiozłam na pierwszy trening - nawet na boisko nie wszedł, przeszło mu, bo akurat byłby najstarszy, a w grupie generalnie 7 i 8 latki, no a on 11 stratna byłam wpisowe i wypowiedzenie...

Tornistry mamy z ubiegłego roku, piórniki też. Zastanawiam się nad kupnem części podręczników, żeby dzieciaki miały w domu i w szkole, i nie musiały dźwigać...

Dziś ogrodowo poszła brukarka, uszkodzone dwa palce (dobrze, że młotek brukarski jest gumowy ) i dobrze, że u prawej ręki

M obrał mi dwie skrzynki jabłek spadów, w garnku się duszą już.

Jutro ściągam darninę z podagrycznikiem, ile wyciągnę chwasta, tyle wyciągnę, reszta pójdzie do czarnych grubych worków na dwa lata. Potem do czegoś wykorzystam. A w to miejsce pójdzie ziemia z miejsca ostatniej ścieżki. Jak za mało będzie, to dokupię w tygodniu.

Kopców nowych nie zauważyłam, albo poszedł sobie precz, albo kot się spisał.

Kupiłam w tygodniu 3 kolejne powojniki: Princess Red, Princess Diana, Betty Corning. Dwa już posadzone, trzeci czeka na tetrisa
Zamówiłam też jeszcze kilka roślin, bo upolowałam jedną hostę, na którą czekałam prawie rok, no to samej jednej przecież szkoda było zamawiać. w tygodniu powinny przyjść.
tulucy 22:15, 01 wrz 2018

Dziś tylko takie kwiatki, urodzinowe
mrokasia 22:25, 01 wrz 2018

Aaaaaa, wszystkiego najlepszego urodzinowego!!!!

I Ty tak w urodziny szalałaś brukarsko? Mam nadzieję, że palce szybko się wygoją.

Ciekawa jestem Twoich zakupów .

Trzymam kciuki za walkę z podagrycznikiem. Ja w zeszłym roku walczyłam z perzem. Boszszsz co to za niewdzięczna robota....
tulucy 22:31, 01 wrz 2018

Kasia jest pogoda to działam kolejne elementy układanki się układają...
Gruszka_na_w... 23:02, 01 wrz 2018

Wszystkiego najlepszego.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies