Asia widziałam ciemiernikowe zakupy, piękne okazy się trafiły.
Papryczki od ciebie poezja, słoik zniknął zaraz po otwarciu. Czytam o pomidorach, zarażasz
Ula fotka z paprotkami na tle brzózki wyjątkowo udana, taki delikates
Podziałałam ale od tygodnia zimno i jeszcze następny tydzień jak nie dłużej trzeba cierpliwością się wykazać. Damy radę
Monia mam nadzieję, że kiedyś ciemiernikowe siewki nas nie przytłoczą

U mnie w tym roku dużo ich bardzo. Ciekawa jestem co z tego będzie.
Sylwia kopce krecie ale dziury faktycznie podejrzane. Chomik wygooglany, kurcze ładny jest

Podziałałam a teraz długa przerwa, lenia mam na tę zimnicę.
Daga cebulkami będę sobie umilać zakątki widziane z okna, też te przy stolikach, jakieś donice. Wiosna bez nich to nie wiosna

Ale ciemierniki będą bazą. Zobaczymy kiedy mnie przytłoczą siewkami
Gosia niże w pogodzie sprawiają, że ja też w marcu ruszę do ogrodu. Jeszcze na dwa tygodnie trzeba uzbroić się w cierpliwość. W marcu mam dużo cięcia iglaków, chyba nawet więcej niż całej ściętej teraz reszty.
Hania berberysy pojadą z Kasią nad morze

Cięcia iglastych mam dużo, ale to w marcu. Coraz bardziej uruchamiam lewą stronę do wszelakich prac z piłą nożycami czy sekatorem. Prawa w rehabilitacji, żyćko
Wiola widziałam, że i ty ruszyłaś, pomalutku do przodu. Na razie pogoda przestała sprzyjać, musimy ze dwa tygodnie poczekać. Ja mam dużo iglaków do cięcie. Zadowolona jesteś z ciemierników Dark Picotee?
Marta Fajnie tak na przedwiośniu podziałać, pomalutku do przodu

Chwasty fajnie wychodziły. Niestety ziemia zamrarzła i trzeba uzbroić się w cierpliwość. Jeszcze troszeczkę, zleci szybciutko
April czekamy na marzec

Przeleci. U ciebie dużo igieł, stąd pewnie ciemierniki kapryszą. Fajnie, że udało ci się coś podziałać. Lubiłam zimę, ale chyba z wiekiem coś mi się zmienia, zaczyna mnie drażnić ten przestój.
Margo to nasze styczniowo lutowe sprzątanie powinno być właśnie takie byle jakie. Zbyt dużo żyjatek sobie jeszcze śpi. Przed nami na południu duże mrozy, chyba gaury przykryję.
Daria dziękuję za życzenia, taki zbieg okoliczności z rozpoczęciem sezonu. Czeka mnie jeszcze cięcie iglastych ale to dopiero w marcu. Akurat odpocznę

Zymon ma dobre sadzonki, mocno przekorzenione. Mnie się udało kilka late temu kupić na ostatniej przecenie w LM duzo ciemierników. Zabiedzone były, niektóre padły, ale i tak była to świetna okazja.