Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Muszelki

Ogród Muszelki

Makao 16:00, 23 sie 2023

Muszelka napisał(a)
Lustereczko, lustereczko, powiedz przecie: który kotek najpiękniejszy jest na świecie?

Scenka z dzisiejszego ranka. W roli głównej Amelek. A ma miseczkę z wodą mineralną... widocznie ta z jeziora jest smaczniejsza

No no, u nas tak kotki też piły wodę a potem okazało się że z podniecenia pazurki wbijały
Muszelka 22:53, 23 sie 2023

Pieskowi raz powiem/pokażę i od razu załapie o co chodzi.

A kotka czegoś nauczyć?
To jak świnię nauczyć śpiewać, albo prostować ogonek

Amelek w nocy i tak zrobi, co będzie chciał
Magara 23:21, 23 sie 2023

Kot się "uczy" tego co sam wybierze
Ja swoją Sfochowaną nauczyłam miauczeć, wcześniej nie czuła potrzeby komunikacji werbalnej Kot podobno miauczy tylko do człowieka I teraz sobie czasem gadamy, chociaż z naszych dyskusji niewiele wynika
Basieksp 23:37, 23 sie 2023

A u nas dziś była pierwsza współpraca, Aza i Filemon córka upiekła ciastka postawiła je na ławie, na chwilę do kuchni, 5 minut i Filemon na podłodze bawi się jednym ciastkiem, Aza obok zadowolona robiła duże oczy, a reszty ciastek brak? no Filemon za mały, nie zdążył by zjeść, a Aza nigdy sama ze stołu niczym się nie częstowała a on potrafi wskoczyć tam gdzie nie wolno Nasz wniosek, on wskoczył, zrzucił na podłogę, ona zjadła
Muszelka 23:37, 23 sie 2023

"Kot się "uczy" tego co sam wybierze".

Genialne! Złota myśl!
Muszelka 23:39, 23 sie 2023

Basieksp napisał(a)
A u nas dziś była pierwsza współpraca, Aza i Filemon córka upiekła ciastka postawiła je na ławie, na chwilę do kuchni, 5 minut i Filemon na podłodze bawi się jednym ciastkiem, Aza obok zadowolona robiła duże oczy, a reszty ciastek brak? no Filemon za mały, nie zdążył by zjeść, a Aza nigdy sama ze stołu niczym się nie częstowała a on potrafi wskoczyć tam gdzie nie wolno Nasz wniosek, on wskoczył, zrzucił na podłogę, ona zjadła

Ale numer!
Basieksp 23:46, 23 sie 2023

Muszelka napisał(a)

Ale numer!

Trochę nas to rozbawiło, no ale oby to tak jeden raz było
Muszelka 23:56, 23 sie 2023

Jak zawiążą spółkę z o.o. "Azafil", to strach się bać
Basieksp 23:58, 23 sie 2023

Muszelka napisał(a)
Jak zawiążą spółkę z o.o. "Azafil", to strach się bać

Nooo
Makao 07:10, 24 sie 2023

Magara napisał(a)
Kot się "uczy" tego co sam wybierze
Ja swoją Sfochowaną nauczyłam miauczeć, wcześniej nie czuła potrzeby komunikacji werbalnej Kot podobno miauczy tylko do człowieka I teraz sobie czasem gadamy, chociaż z naszych dyskusji niewiele wynika

Hahaha . To tak jak moja rozmowa z moimi kotkami . Ale jak patrzy na mnie gdy mówię to przynajmniej wmawiam sobie że kumam

Choć ja swoje nauczyłam wracać do domu gdy zawołam a Tolę nauczyłam komendy siad gdzy dostaje przekąski .
I nauczyłam ją jak bawić się myszką zabawką która ma ukryte smakołyki w środku bo zawsze siedziała i patrzyła na nią lub czatowała gdy ta druga się nią bawiła bo wtedy coś tam jej się udało podkraść jak wypadało Jak pokazałam co ma robić by dostać smakołyk tak już nie musi czekać aż tamta druga przyjdzie