Gruszko, jak to mądrość ludowa głosi: "natury nie oszukasz".
Miałaś rację!
Cały sezon wytrzymałam bez kancików. Do przedwczoraj. Nie mogłam powstrzymać się przed zobaczeniem, jak działa to urządzenie
Spodobał mi się rezultat! Krawędziarka pracuje sprawnie, daje bardzo dobry efekt. A będzie tylko lepiej, bo Pan Muszelek dojdzie do większej wprawy w jej obsłudze. Generalnie bardzo ją chwali - jest ergonomiczna.
Daj namiary na pv tej krawędziarki, może i ja sobie kupię, bo u mnie kanty niestety tylko na wiosnę robię, potem już nie mam weny i sił na to.
Zdjęcia u Ciebie zawsze wspaniałe, podziwiam je od zawsze
Jeśli nie macie z tej linii innych narzędzi, to trzeba osobno dokupić ładowarkę z akumulatorem. Jaki akumulator jest kompatybilny z tą krawędziarką znajduje się w opisie urządzenia.
Koszt spory, ale warto. Może św. Mikołaj się szarpnie
Edit: Nie wiem, dlaczego link do krawędziarki nie otwiera się. Ale działa po przekopiowaniu go i wklejeniu do wyszukiwarki.
Bożenko, przeszłyśmy podobną drogę Smieny 8M to były b. proste w obsłudze aparaty, posiadające świetną optykę C. Zeissa.
Po Smienie miałam: Zenitha, FEDa i Kodaka. A po okresie analogów fotografowałam aparatami cyfrowymi Sony i Canon.
Moje stare slajdy do dzisiaj bardzo dobrze zachowały kolory (w przeciwieństwie do starych, zbrązowiałych "kolorowych fotografii").
My również raz na parę lat (w okresie zimowym) wyświetlamy na ścianie slajdy
Zanim ściemniło się, zdążyłam zlikwidować 1 krzew 'Philovita'. Zerwałam kartonik cherry pomidorków. Muszę je jeszcze ogarnąć (zrywałam je w brudnych od ziemi rękawicach) i posegregować.
Jak myślicie, te całkiem zielone złapią kolorek?
Pozostałe krzaki 'Philovita' zlikwiduję w listopadzie. Jeszcze nigdy nie miałam (pod chmurką) tak długo pomidorów. Krzaki nadal są zdrowe, z kwiatkami.
Muszelko perfekcja w kadrach, krawędziach, podziwiam mistrzostwo prac wszelakich.
W pięknym miejscu mieszkasz i piękne zdjęcia przywozisz z wyjazdów. Z przyjemnością dziś u Ciebie posiedziałam
Zapisałam nazwy pomidorków, gratuluję batatów.
U mnie od miesiąca znów zupa krem z tych pysznych warzyw, do tego cukinia, korzeń imbiru, cebula. Pychota.