Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Muszelki

Ogród Muszelki

Kordina 14:16, 07 sty 2024

Piękne masz te ciemierniki Muszelko
UrszulaB 14:49, 07 sty 2024

Jak zawsze u Ciebie duzo ciekawostek. Dziś odpalam program i też zacznę kombinować z fotoalbumami.
Wypatrzyłam na zdjęciach pianino. Super!!!!!
GingerO 15:45, 07 sty 2024

Co to za program do robienia albumów?
Kordina 16:02, 07 sty 2024

https://www.ogrodowisko.pl/watek/7930-ogrod-muszelki?page=151#post_8

Ja sobie kiedyś zapisałam stronkę od Muszelki
Muszelka 16:18, 07 sty 2024

Kordina napisał(a)
Piękne masz te ciemierniki Muszelko

Ciemierniki dziękują! Chyba im dobrze u mnie. Mnie z nimi też

Dosypało!

GingerO 16:20, 07 sty 2024

Kordino,
Bardzo Ci dziękuję!
Muszelka 16:21, 07 sty 2024

UrszulaB napisał(a)
Jak zawsze u Ciebie duzo ciekawostek. Dziś odpalam program i też zacznę kombinować z fotoalbumami.
Wypatrzyłam na zdjęciach pianino. Super!!!!!

Projektowanie fotoalbumu to bardzo przyjemne i odprężające zajęcie. Daj znać, jaki będzie efekt Twojej pracy.

Taaaa, muzyczną rodziną jesteśmy. Geny przechodzą z pokolenia na pokolenie

Moim instrumentem jest

Muszelka 17:06, 07 sty 2024

Jej! Bożenko! Ale wykopalisko! Aż sama kliknęłam w podany przez Ciebie link, by zerknąć co smarowałam na Ogrodowisku 5 lat temu

Przy okazji znalazłam dla Pati przykład 1 mm ramek w albumie Warto je stosować - są śliczne, subtelne.

Z Alp Szwajcarskich przygotowałam album na granatowym tle i zastosowałam w nim złote dodatki (kolor czcionki, kliparty). Z perspektywy czasu oceniam (nieskromnie), że album jest ładny i nadal mi się podoba

Makao 17:38, 07 sty 2024

Super są takie albumy. Ja zabieram się za wykonanie takich rodzinnych prywatnych, od 5 lat i zebrać się nie mogę. Przeraża mnie przedzieranie się przez te tysiące zdjęć i wybieranie najfajniejszych. Wiem jednak że muszę to kiedyś w końcu zrobić bo to świetna pamiątka na lata. Oglądanie zdjęć na kompie to nie to samo co w albumie. Komp nie sprawia takiej przyjemności
Rojodziejowa 17:43, 07 sty 2024

Moi w tym momencie właśnie oglądają albumy z czasów, gdy Eryk był dzieckiem. Te albumy, które drukujecie super sprawa. Zdjęć się robi tysiące, ale się rzadko do nich wraca. Nam jedynie zostają takie, które tradycyjnie co roku na święta robimy z dziećmi - z sesji świątecznych. Jednak co w ręce, to w ręce. Łatwiej wrócić. Muszę chyba zacząć tak dokumentować nasze życie...