Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Zakręcony ogród

Zakręcony ogród

Magleska 10:53, 15 mar 2018

ja bym dała na prosto te nigry ....czyli :tuje ,limki ,nigry .coś niskiego po całym rogu
DorKa 10:55, 15 mar 2018

Magleska napisał(a)
ja bym dała na prosto te nigry ....czyli :tuje ,limki ,nigry .coś niskiego po całym rogu

dzięki Madzia za głos
Magleska 13:54, 15 mar 2018

DorKa napisał(a)

dzięki Madzia za głos

nie ma za co i tak zrobisz tak ,żeby Tobie najbardziej pasowało
a jak psica demolka -zrozumiała pańci gniew ...
DorKa 14:16, 15 mar 2018

Magleska napisał(a)

nie ma za co i tak zrobisz tak ,żeby Tobie najbardziej pasowało
a jak psica demolka -zrozumiała pańci gniew ...

Ty się śmiej Madzia chyba troszkę zrozumiała Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca ale wczoraj było ok. Pańcia ją pochwaliła bardzo i zobaczymy czy zadziała

Tak czy siak jak będzie brama w ogrodzeniu demolka idzie na front. Decyzja zapadła. Poczekam z demontażem płotka aż jej głupoty z głowy wyjdą
Magleska 15:17, 15 mar 2018

dobry pomysł ,żeby ją na froncie zostawić tu tył będziesz mieć ładny ozdobny ,a tam niech pilnuje

podjęłaś już decyzję o nigrach ,czy jeszcze dumasz
DorKa 07:48, 16 mar 2018

Magleska napisał(a)
dobry pomysł ,żeby ją na froncie zostawić tu tył będziesz mieć ładny ozdobny ,a tam niech pilnuje

podjęłaś już decyzję o nigrach ,czy jeszcze dumasz

Chyba jednak nigry będą prosto a hortek zrobię delikatny łuk. Nie wiem czy dobrze kombinuje ale chciałam nasadzeniami nawiązać do linii rabat po obu stronach ścieżki jak ta linia :

co myślisz ?
Rejzi 12:57, 16 mar 2018

Piesek demolka hi hi skad ja to znam Moja kopie wszedzie gdzie gola ziemia sie pokaze. Do ogrodka tylko pod nadzorem wychodzi

Widzialam gdzies taki podest miedzy drzewami, drzewa z niego doslownie wyrastaly. Bedzie super u Ciebie pasowac, jak taka wyspa na srodku ogrodu.. Juz to sobie wyobrazam
DorKa 13:13, 16 mar 2018

Rejzi napisał(a)
Piesek demolka hi hi skad ja to znam Moja kopie wszedzie gdzie gola ziemia sie pokaze. Do ogrodka tylko pod nadzorem wychodzi

Widzialam gdzies taki podest miedzy drzewami, drzewa z niego doslownie wyrastaly. Bedzie super u Ciebie pasowac, jak taka wyspa na srodku ogrodu.. Juz to sobie wyobrazam

Cześć Witaj w klubie posiadaczy demolujących psiaków Moja też będzie miła szlaban
Podest wymyśliła Asia Makadamia ( chwała jej za to ) i też myslę ,że będzie super Tym bardziej, że wypadnie akurat na środku ogrodu .Lampki na drzewie , leżaczek/ hamak...tak to sobie wyobrażam Może wtedy mój taras, który cały czas straszy betonem nie będzie mnie tak bardzo denerwował.
Rejzi 13:35, 16 mar 2018

Bedzie cudnie Az zazdroszcze
DorKa 13:43, 16 mar 2018

Rejzi napisał(a)
Bedzie cudnie Az zazdroszcze

Mam nadzieję,że się uda w tym sezonie. Już czytam na wszelki wypadek jak taki podest samemu zrobić na wypadek gdyby eMuś nie był czasowy