Ty się śmiej Madzia chyba troszkę zrozumiała Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca ale wczoraj było ok. Pańcia ją pochwaliła bardzo i zobaczymy czy zadziała
Tak czy siak jak będzie brama w ogrodzeniu demolka idzie na front. Decyzja zapadła. Poczekam z demontażem płotka aż jej głupoty z głowy wyjdą
Chyba jednak nigry będą prosto a hortek zrobię delikatny łuk. Nie wiem czy dobrze kombinuje ale chciałam nasadzeniami nawiązać do linii rabat po obu stronach ścieżki jak ta linia :
co myślisz ?
Piesek demolka hi hi skad ja to znam Moja kopie wszedzie gdzie gola ziemia sie pokaze. Do ogrodka tylko pod nadzorem wychodzi
Widzialam gdzies taki podest miedzy drzewami, drzewa z niego doslownie wyrastaly. Bedzie super u Ciebie pasowac, jak taka wyspa na srodku ogrodu.. Juz to sobie wyobrazam
Cześć Witaj w klubie posiadaczy demolujących psiaków Moja też będzie miła szlaban
Podest wymyśliła Asia Makadamia ( chwała jej za to ) i też myslę ,że będzie super Tym bardziej, że wypadnie akurat na środku ogrodu .Lampki na drzewie , leżaczek/ hamak...tak to sobie wyobrażam Może wtedy mój taras, który cały czas straszy betonem nie będzie mnie tak bardzo denerwował.