Cześć dziewczyny, dzięki za wizytę.
kasia1 wiem, że wszystkiego naraz się nie da. Mam nadzieję, że w tym roku uda nam się ogarnąć teren wokół ogniska, częściowo przy piaskownicy i tyły. Chciałabym, żeby krzewy już sobie rosły. Kwiatki zawsze można dosadzić, tylko trzeba mieć plan. No i dopieścić rabaty, które już są. Dzięki za kciuki
sylwik69 fajnie, że coś ci się u mnie zaczyna podobać, pięciorników nie będzie
makadamia, ale gdzie mieszam ? z tymi krzewami czy przy ognisku? mój mąż całą działkę objechałby jednymi roślinami w kilku rzędach i to mnie wkurza. Na innych wątkach tak kolorowo, a jednocześnie tak bardzo ze smakiem. Chyba na tym to polega. Nie chcę mieć u siebie tylko białych kolorów

Tawuły na całej długości? Czy tylko do rogu? Bo myślałam, żeby może pociągnąć je do samego rogu, a np od góry dać białe wysokie hortensje, albo podobne tawuły szare? Bo tam z tyłu jeszcze sporo miejsca.
Dziś zastanawiałam się nad rabatami przy ognisku, zastanawiałam się czy zrobić dwie mniejsze czy jedną większą no kosaćce?
Jedna długa
A tu pomiędzy drzewami dałabym hosty
Brunnere dziś kupiłam z niebieskimi kwiatkami Alexander's Great, wylądowała pod miłorzębem w rogu
A tu moja kalinka już zaczyna kwitnąć