Wiesz, Aniu, że ja bym chyba docelowo szła w zamianę tego fragmentu trawnika w rabatę?... Wiem, że to może wydawać się na ten moment zbyt radykalne, ale trudno tu chyba tak pokombinować, żeby dobrze połączyć półkole i linię prostą i w to wpisać nowy kształt rabaty z iglakiem w roli głównej? Dumałam, szukałam inspiracji i nic mi nie wpadło. Możesz też spróbować wyciąć taki półksiężyc i włączyć w to iglaka plus hakone, zostanie pas trawy w kształcie "połowy obwarzanka", a z czasem możesz ocenić, czy Ci to leży czy jednak całość obsadzić. Nic innego niestety nie przychodzi mi do głowy, z liniami prostymi jest prościej
Czytam teraz sugestie dziewczyn i sama nie wiem, ale rabata po całości wymagałaby totalnej rewolucji, a ładne jest to, co już tam rośnie. Nabazgroliłam coś, ciekawe, co Ty na to.
Propozycja 1 (kolejność przypadkowa)
Propozycja 2
Propozycja 3
Propozycja 4
Trochę mnie poniosło, ale ten kto u mnie bywa czasem to wie, że ja lubię "bazgrolić" na zdjęciach
Wow, ile propozycji. Fajnie ze można na was liczyć babeczki. Magleska twój pomysł chyba najbardziej mi się podoba. Czekam na piny z niecierpliwością ja i moje hakonki