A ja przeczytałam na wątku Śliwa wiśniowa - Prunus cerasifera "Nigra", że po kwitnieniu. Ale wiesz, myślę, że śmiało można ciąć i w środku lata. Teraz też ciachnęłam wystające gałązki.
A teraz widzę! Na tamtym zdjęciu się chowały jedna za druga i widziałam je w liczbie trzech Ciekawe kiedy zakwitną? Mają już pąki? Sorki, może widać na zdjęciu ale ja ślepa jestem
Nie widać tych niedoróbek u Ciebie, rabaty mężnieją, roślinki się rozrastają.. Ławeczka pod tym zielonym pięknym parasolem to fajny pomysł, ale będzie przyjemnie usiąść i popodziwiać ogród!
Ania, ale dorodne te sadzonki masz! Nigdy nie widziałam z bliska liści, takie wyraźnie unerwione są, kojarzą mi się z liśćmi malin. Proszę nie zapominaj dawać relacji z ich rozwoju dalszego
Część rekreacyjną masz pięknie zaplanowaną i urządzoną, a z basenu to końmi by mnie trzeba było wyciągać, bo żywcem bym się nie dała! Bosko!
Dzięki kochane za miłe słowa. Dziś trochę pobiegałam ze sznurkiem, jedyne co mi przyszło na myśl to wersja poniżej. Czy to lepsza wersja niż ta poprzednia?
EDIT: coś mi link nie działa (strona 96)
Oczywiście trzeba by to ładnie zaokrąglić, ze sznurkiem trudno