Zobaczyłam nazwę wątku i weszłam. I czytam i oglądam. Fajnie, dzieje się to najważniejsze.
Ciekawa jestem jakie masz wyobrażenie o swoim ogrodzie bo na pewno masz.
Pytam bo jak napisałam sprowadziła mnie nazwa bo gdzieś z tyłu głowy siedzi mi chęć zrobienia motylarni a nie mam o tym pojęcia.Może akurat u Ciebie się zainspiruję.
A póki co dobrze że nic nie sadziłaś - teraz nic tylko jak to Pszczółka Ewa mówi trzeba to ciasto urobić jak drożdżowe - im więcej dasz różnorodnego materiału tym lepiej - dobrze że jest ta kompostowania a może i obornik skądś możesz mieć.
Dziękuję za te linki, na razie gromadze informacje i czytam wszystko o glebie na O.
A przy okazji Asiu, podpowiedz, proszę, jak wstawia się takie linki, aby nie było widać adresu, do jakiego chcemy kogoś przekierować. Za żadne skarby mi nie wychodzi.
Skopiuj link który chcesz wstawić. Przy pisaniu postu na górze masz ikonkę globu,kliknij na nią ,będziesz miała
Tam gdzie niebieskie link tekst napisz co tam chcesz,to jest to co później na zielono widac .później wklej ze schowka adres
Witaj, Mira! Byłam w wielu motylarniach, najbardziej podobała mi się w Stuttgarcie. W Palmiarni Łódzkiej od kilku lat w sierpniu jest Wystawa Motyli, choć tak naprawdę to jest mała motylarnia. Ja o hodowli motyli nie myślałam, ale jeśli Ty myślisz o tym poważnie, to może to Cię zainteresuje.
Witaj Elu, ja spóźniona, ale w końcu trafiłam. Pokazuj jak zrobiłaś odwodnienie, bo ta sprawa to wielki problem dla wielu. Ten rok jest okropny. Co ja gadam, zeszły rok był okropny, może się poprawi w tym roku.