Margarete
00:56, 17 sty 2018
Witaj nowa koleżanko - prawiełodzianko! Miło nam że w naszej łódzkiej i podłódzkiej grupie przybywa nam nowych forumowiczek i nowych ogrodów 
O PESEL nie pytamy, z resztą jak by się mnie ktoś zapytał to bym i tak nie powiedziała
. Fajniej że masz szansę zrealizować swoje marzenia o domku z ogródkiem. Ja ostatnio cytowałam u siebie hasło zasłyszane w TV że są wśród nas ludzie którzy ukończyli 50 lat ale są i tacy którzy skończyli dwa razy po 25 i wśród ogrodomaniaczek jest zdecydowanie więcej tych drugich - zaręczam ci Elu.
Będziemy wspierać, doradzać, może nawet krytykować - masz to jak w banku
Sąsiadujesz z Bogdzią a więc i Asię i obie nasze Agaty i Anitę i inne nasze dziewczyny z Ogrodowiska masz "pod ręką" - to fajnie. Jest skąd czerpać pomoc i porady. Z resztą całe Ogrodowisko jest skłonne do pomocy zawsze.
Zaznaczam wątek i obiecuję tu wpadać. Pozdrawiam

O PESEL nie pytamy, z resztą jak by się mnie ktoś zapytał to bym i tak nie powiedziała

Będziemy wspierać, doradzać, może nawet krytykować - masz to jak w banku

Sąsiadujesz z Bogdzią a więc i Asię i obie nasze Agaty i Anitę i inne nasze dziewczyny z Ogrodowiska masz "pod ręką" - to fajnie. Jest skąd czerpać pomoc i porady. Z resztą całe Ogrodowisko jest skłonne do pomocy zawsze.
Zaznaczam wątek i obiecuję tu wpadać. Pozdrawiam