Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

anpi 22:54, 24 maj 2026

Anda napisał(a)
Filmik widzialam, pieknie masz

Dzięki Ewuś! Ja mimo wszystko wolę maj i czerwiec w ogrodzie, jak jest już soczyście zielono i gęsto na rabatach!
anpi 23:13, 24 maj 2026

Betka napisał(a)
Aniu, kolejny odcinek z Twojego ogrodu już na YouTube.
Zapraszam!
https://youtu.be/C1seQVTs3gg?is=cnedgRAloOwwlhR2

Beatko dziękuję za oba filmiki, będą dla mnie świetną pamiątką. Ogród ciągle się zmienia, zmieniam go także ja. Fajnie będzie muc porównywać, jak było kiedyś...
anpi 23:22, 24 maj 2026

anabuko1 napisał(a)
Aniu witaj.
Fajnie, że mogłam pooglądać twój zawsze elegancki, klimatyczny, piękny ogród.
Każdy ogród wymaga pracy ty wszystko tak zaplanowałaś,nasadzilas,że bogactwo bogactwo roślin swobodnie sobie rośnie i czaruje firmami i kolorami. Pięknie.
Wiosna w twoim zaczarowanym ogrodzie wygląda uroczo. Jest dużo kolorów i pięknych roślin.
Fajnie, że Beatka utrwaliła ten piękny czas

Wiosna, to wyjątkowy czas, upragniony, wyczekany przez zawsze długo ciągnącą się zimą. Sadzę wiele różnych wiosennych kwiatów by móc jak najszybciej cieszyć się różnymi kwitnącymi.
anpi 23:47, 24 maj 2026

ewsyg napisał(a)
Aniu, z przyjemnością obejrzałam Twój ogród na filmie. Bardzo go lubię, a Beatka ładnie go pokazała. Myślałam, że masz dużo mniejszy ogród.

W rzeczywistości nie jest duży. To na filmikach i zdjęciach wydaje się większy, pewnie zależy od ujęć.