Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Za drzwiami do ogrodu...

Za drzwiami do ogrodu...

Patrycja_KG_Lu 21:09, 02 cze 2025

Niemal jak w ogrodzie pokazowym wędrowaliśmy między rabatami, a właścicielka niczym przewodniczka cierpliwie odpowiadała na pytania dotyczące roślin, odmian etc.

Patrycja_KG_Lu 21:13, 02 cze 2025

Aniu, dziękuję za możliwość kolejnych odwiedzin Twojego ogrodu, za gościnę i serdeczność. Cieszę się, że zobaczyłam odsłonę kwitnącą, bo tamtym razem była to niemal jeszcze zima.

Zadziwiające jest to, że nowe rośliny masz gdzie upchnąć po kolejnych wspólnych zakupach, bo ogród sprawia wrażenie dokończonego i tak gęstego, że nie ma gdzie nogi na rabatę wcisnąć.
Kordina 21:25, 02 cze 2025

Patrycjo dzięki za relację z jednego z moich ulubionych ogrodów, te zakątki uwielbiam
Makao 22:01, 02 cze 2025

Jeżuuuu toż to zlot jakić były. Super relacja z cudownego ogrodu. Ależ tam jest tego terenu
Magara 22:54, 02 cze 2025

Super foty, piękny ogród
Połączenie części warzywnej z ozdobną tak żeby się przenikały - to jest wyższy level
Monia81 07:21, 03 cze 2025

Cudnie, ależ ten warzywnik apetycznie wygląda
mrokasia 08:31, 03 cze 2025

Ale fajna relacja . Ogród warzywny jak dla pułku wojska.
Ulina 19:11, 03 cze 2025

Wszędzie perfekcyjnie
anpi 00:48, 04 cze 2025

Ależ mam tu zaległości...!Nie wiem od czego zacząć...!? Dziwny jest ten sezon i ogrodowo, bo pogoda utrudnia wszelkie prace wtedy gdy by się chciało i ogólnie-bo dalej u mnie ciągnie się remont i wszystkie prace i obowiązki nakładają się na siebie i dalej nie wyrabiam czasowo! Ale żeby całkiem nie przepaść w robocie trzeba sobie trochę umilać czas spotkaniami, które dodatkowo mobilizują do ogarnięcia się w szybszym czasie!
Obiecuję pomału odpowiedzieć na wcześniejsze komentarze, a teraz trochę aktualności

Dziewczynom dziękuję za cudowną sobotę! Nie wystraszone ulewnym deszczem, który ją rozpoczął stawiły się w licznym składzie zaopatrzone w kurtki i gumiaczki! Na szczęście pogoda się wyklarowała, potem było cieplutko i słonecznie! Było pysznie, wesoło i rozmowom ogrodowym nie było końca Trochę roślin przybyło, troszkę ubyło, ruch w przyrodzie musi być!

anpi 01:02, 04 cze 2025

Patrycja_KG_Lu napisał(a)

Aniu, dziękuję za możliwość kolejnych odwiedzin Twojego ogrodu, za gościnę i serdeczność. Cieszę się, że zobaczyłam odsłonę kwitnącą, bo tamtym razem była to niemal jeszcze zima.

Zadziwiające jest to, że nowe rośliny masz gdzie upchnąć po kolejnych wspólnych zakupach, bo ogród sprawia wrażenie dokończonego i tak gęstego, że nie ma gdzie nogi na rabatę wcisnąć.

Pati, dzięki za relację! W Twoim obiektywie warzywniak jakiś faktycznie gigantyczny!
I tak jak widzisz już do niego upycham coraz więcej kwiatków!
W ozdobnej części też jeszcze jakieś roszady robię, coś wypada po zimie, coś się nie sprawdza, czymś dzielę się z córką lub innymi i tak zawsze jeszcze coś nowego się zmieści, dosadzi!