Irena, niestety mąż ma koronę, jest w izolacji, my na kwarantannie.
Jakoś przetrwamy, oby już nas te choroby nie męczyły.
Nie wiem jak coś w ogrodzie porobię... No muszę przeboleć, że jak mam dzieci to ogród musi czekać, taki czas.
Ale dobrze, że mamy gdzie wyjść, nie wiem jak mój dwulatek dałby radę w zamknięciu przez 3 tygodnie.
Młody ze żłobka co rusz coś nam przynosi i pewnie jeszcze z rok zanim się to uspokoi, pójdzie do przedszkola i zaczniemy od nowa.
Mam nadzieję, że Twoja córka szybko wyzdrowieje...
Ojej, to nie masz lekko. Rodzina najważniejsza, wszystko inne potem. Tym bardziej, że takie malutkie dzieci masz. To normalne, że jak żłobek i przedszkole, to ciągle coś, tylko teraz jeszcze ten covid straszny. Trzymam kciuki, działaj powoli, dbajcie o siebie, bo bez zdrowia to wszystko obojętnieje.
Córka dalej na kwarantannie, antybiotyki słabo pomagają, a potem jeszcze badania ją czekają, wnusia tez coś coraz gorzej. Mam nadzieję, że wyzdrowieją bez powikłań.
Dzięki
Witaj, faktycznie nic u siebie nie pisałyśmy, ale skromnie powiem że w wątku nie raz byłam - bardzo mi się domek podoba i zieleń koło niego. Pozdrawiam i różnież duuuuuuuuuużo zdrówka życzę całej Rodzinie