Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Sonka 10:22, 29 lut 2020

Odnośnie kompostownika, koleżanki mąż zbudował ściany z elementów betonowych, uzywanych do budowy ogrodzeń, tych wąskich, chyba 40 cm, czy 50 cm, dobrze się sprawdza, bo można szybko wyjąc w razie potrzeby i jest dobry dostęp, jak też dołożyć jedną czy dwie warstwy w górę w razie potrzeby. No i bez problemu można przestawiać w inne miejsca.
Mgduska 11:05, 29 lut 2020

Powiem szczerze - dech zapiera rozmach, z jakim działacie. Naprawdę TAK PIĘKNY ogród będziemy mieć w Polsce? To jest fantastyczne, jeździmy przecież za granicę, żeby oglądać ogrody... Ja się bardzo cieszę z tego Waszego ogrodu Bardzo!
pawel2806 12:53, 29 lut 2020

Danusiu co ile sadzisz serby a co ile cisy (baccata zwykłe prawda? ) i ile docelowo przeznaczasz na nie szerokości?
kasiek 19:24, 29 lut 2020

Bardzo ładny masz już szkielet z iglaków, a teraz jeszcze te świerki - bomba! Ławki pięknie wyglądają na tle tej fontanny, bardzo pasują wzorem geometrycznym. Widok Twojej gliny mnie lekko przeraził - szacun za zagospodarowanie tak trudnej ziemi - naprawdę macie moc zmieniania na lepsze
Balea 22:50, 29 lut 2020

Ach te lawki, cos pieknego
gosika67 12:11, 01 mar 2020

Witam Misia podobna do naszej Meli, której już nie ma od grudnia.
P. Daniusiu ogrom donic, ja na jarmarku szukam takich donic i zawsze coś tam znajdę.Ale to jest mikro w porównaniu do Pani.Pozdrawiam.
anna_grreen 18:16, 01 mar 2020

Śliczna kocia, chyba poluje.Pozdrawiam.
Gardenarium 20:50, 01 mar 2020

kasiek napisał(a)
Bardzo ładny masz już szkielet z iglaków, a teraz jeszcze te świerki - bomba! Ławki pięknie wyglądają na tle tej fontanny, bardzo pasują wzorem geometrycznym. Widok Twojej gliny mnie lekko przeraził - szacun za zagospodarowanie tak trudnej ziemi - naprawdę macie moc zmieniania na lepsze

Ech nie Kasiu, glina to tylko jest na drodze, ale tutaj to my sypiemy gruz a potem pospółkę Glina moja jest mieszana z ziemią urodzajną, cały teren był nawożony obornikiem, siane nawozy zielone etc. więc ziemia jest świetna do sadzenia. Tu gdzie sadzimy świerki nie jest tak jak są te kałuże. Jeszcze ziemia nie jest utwardzona.

Widzisz różnicę? Rabata a droga.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:51, 01 mar 2020

Mgduska napisał(a)
Powiem szczerze - dech zapiera rozmach, z jakim działacie. Naprawdę TAK PIĘKNY ogród będziemy mieć w Polsce? To jest fantastyczne, jeździmy przecież za granicę, żeby oglądać ogrody... Ja się bardzo cieszę z tego Waszego ogrodu Bardzo!

Dziękuję, mam nadzieję na Moją Anglię odwiedzisz kiedyś?

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 20:52, 01 mar 2020

anna_grreen napisał(a)
Śliczna kocia, chyba poluje.Pozdrawiam.

Bardzo poluje, jest niezwykle łowna.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies