Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Ogrodowisko- ogrody pokazowe Nasza Anglia

Kasya 10:46, 07 lut 2021

Gardenarium napisał(a)
Nie mam wielkiego doświadczenia bo dopiero zaczynam z nimi. Wilgotno i żyzna ziemia. Rosną nad wodą u mnie.
O pierwiosnkach jest w nowej książce i dużo zdjęć.

No właśnie w książce wypatrzyłam ze masz
Grzesiu 13:38, 07 lut 2021

Danusiu przeczytałem cały Twój wątek 938 stron i naprawdę podziwiam.
Martwi mnie pogoda i te prognozy, w tym roku nie będzie jak poprzedni rok. Już chciałem w połowie lutego bratki sadzić na balkonie a tu zapowiadają do końca lutego taką zimową pogodę.
Mam na balkonie pierwiosnka z serii bellarina, teraz siedzi na klatce schodowej razem z ciemiernikiem.

A powiedz mi czy Ty masz jakieś magnolie?
Bo nie wpadły mi w oko.
gaby3003 15:30, 07 lut 2021

Gardenarium napisał(a)
Gabrysiu, super pomysł, miło nam będzie pobuszować po ogrodzie nacieszyć się Twoją obecnością Nie ma problemu

TAK, ŻE BĘDĘ ŚLEDZIĆ... ABY SIĘ WPASOWAĆ...w wyprawę do waszego ogrodu...hip hip ura ura....
ściskam gorąco z zaśnieżonej Szwajcarii kaszubskiej
Mala_Mi 21:06, 07 lut 2021

Czytam takie zapowiedzi.... kochani czekam na hasło i przyjadę Danusiu zrobimy ci nalot
Tylko trąbić głośno bo ja ostatnio troszkę mało na Foru jestem , ale duchem i serduchem to cały czas.

Przyjadę Tęsknie do tych naszych spotkań.
Gardenarium 21:23, 07 lut 2021

Grzesiu napisał(a)
Danusiu przeczytałem cały Twój wątek 938 stron i naprawdę podziwiam.
Martwi mnie pogoda i te prognozy, w tym roku nie będzie jak poprzedni rok. Już chciałem w połowie lutego bratki sadzić na balkonie a tu zapowiadają do końca lutego taką zimową pogodę.
Mam na balkonie pierwiosnka z serii bellarina, teraz siedzi na klatce schodowej razem z ciemiernikiem.

A powiedz mi czy Ty masz jakieś magnolie?
Bo nie wpadły mi w oko.

Mnie też martwi pogoda. Czuję, że dopiero w marcu będzie można cokolwiek kwitnącego zobaczyć. Mam tylko jedną magnolię, nie sadzę ich, mam z odzysku taką z żółtymi kwiatami. Posadzona w zeszłym roku więc mam nadzieję na jakiś jeden kwiat chociaż w tym roku

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:24, 07 lut 2021

gaby3003 napisał(a)

TAK, ŻE BĘDĘ ŚLEDZIĆ... ABY SIĘ WPASOWAĆ...w wyprawę do waszego ogrodu...hip hip ura ura....
ściskam gorąco z zaśnieżonej Szwajcarii kaszubskiej

Do zobaczenia... u nas na razie mega mroźno ale śniegu brak. Jutro ma być dostawa bieli.

Instagram Ogrodowiska
Gardenarium 21:25, 07 lut 2021

Mala_Mi napisał(a)
Czytam takie zapowiedzi.... kochani czekam na hasło i przyjadę Danusiu zrobimy ci nalot
Tylko trąbić głośno bo ja ostatnio troszkę mało na Foru jestem , ale duchem i serduchem to cały czas.

Przyjadę Tęsknie do tych naszych spotkań.

Zima zniknie, potniemy ogród, obmieciemy i odpalimy wiosnę

Instagram Ogrodowiska
sylwia_slomc... 22:05, 07 lut 2021

Chciało by się już zacząć sprzątanie i przycinki, w zeszłym roku o tej porze kosiliśmy rabaty, a teraz to chyba w lutym nawet nie zaczniemy....
Po magnolii już powinno być widać czy kwiatuszek będzie czy nie
Kasiek 22:18, 07 lut 2021

Danus, slicznie dziekuje za podpowiedz Mysle o tym,zeby szalwie polaczyc z moja koralowa seria piwonii...
Gardenarium 13:29, 08 lut 2021

"Koral" czy "morel" pasuje do mocnego granatu albo mocnego fioletu.

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies