Łucjo, podobne klimaty lubimy a pomysły nam same się rodzą gdy podglądamy innych. Od czasu jak odkryłam Ogrodowisko to pokochałam to miejsce. Tyle wspaniałych ogrodów i cudownych ogrodników, że ach....
Tak, tak, podglądamy, doradzamy, podziwiamy i czasami brakuje nam słów, żeby opisac swoje wrażenia spostrzeżenia ...
Ogrodowisko to miejsce spotkań, wymiany wiedzy ogrodniczej, ale przede wszystkim miejsce inspiracji
Ja już wiem co bedę robić w długie zimowe wieczory - powoli z uwagą czytać i oglądać Wasze wątki
wspaniała lektura! U Ciebie Krysiu tez posiedzę dłużej jak pozwolisz
Ja nie tylko w wątku,ale od czasu do czasu gdzieś na kawie.....albo na leśnym spacerze.......
Jotka, oj tak, pozwalam pozwalam. Na zimę też mam plan przewertować ogrody Ogrodowiska, zaledwie dla kilku miałam chwilę.
Haniu a my musimy jeszcze tej jesieni kawkę w ogrodzie.
Jak najbardziej Krysiu......mam nadzieję,że podróż nie będzie dla mnie zbyt forsowna......
Sebku, ścieżka czeka w kolejce, inne działania mają priorytet. Ale mam nadzieję na zakończenie etapu z układaniem cegły, kruszenie i uzupełnianie szczelin w przyszłym roku. Mam jeszcze białą ścieżkę do zrealizowania, z białej cegły, miejscami wypełnionej żwirem. Biała cegła miała iść do wyrzucenia ale ją przechwyciłam.