Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » O....!

O....!

19:24, 24 lip 2013
To Centrum o którym piszesz jest mi znajome ponieważ pracowała przy nim pewna firma która i moim domkiem się zajmuje i wylewki mi robi
AgnieszkaW 22:21, 24 lip 2013

Zaglądam wieczorkiem i jak zwykle nie rozczarowałam się - piękne widoki, rabata z bukszpanem i różami zrobiła się taka "angielska". Pozdrawiam serdecznie
GorAna 23:35, 24 lip 2013

marzena napisał(a)

Niesamowite światło na dalszej perspektywie
Cudnie
Pozdrawaiam
Borbetka 07:36, 25 lip 2013

Fajnie rozwiązałaś temat słupa.
Mala_Mi 12:03, 25 lip 2013

Droga spoko...... balast ludzki najwyżej puszczę na piechotkę Jakbym jechała drugim to bez problemu, nie po takich sie jeździło... ten niestety ma niskie zawieszenie.. hi, hi, hi.. jak ja

marzena 19:51, 26 lip 2013

dzięki wszystkim za miłe słowa
do zobaczenia jutro u Alinki
najpierw zobaczę się z Anią asc, przyjeżdża do mnie i po mnie po wertepach prowadzących do mojego ogrodu...
a dla wszystkich miłych Ań ogrodniczek najlepsze życzenia !
i obrazki popołudniowe...

marzena 10:32, 30 lip 2013

już chwila po powrocie od Alinki i jej przepięknego ogrodu...
spotkanie świetne !
brakuje tylko możliwości ( na razie) przedstawienia go w formie 'obrazków' - słowa absolutnie nie oddadzą klimatu tego miejsca...
dzięki dla Alinki i wszystkich, które/rych spotkałam za naprawdę niezapomniane chwile !
odwiedziłyśmy z Anią asc ( wielkie dzięki ! ) także ogród Sebka i Gabrieli - każdy świetny, każdy w innym niepowtarzalnym, swoistym stylu

pozdrawiam Was wszystkie/tkich !
EPODLAS 11:19, 30 lip 2013

Marzeno, mnie bardzo podoba się skarpa zresztą cała reszta też. I nie każdy ma takie piękne widoki, a to bezcenne. Horti dorodne, kwiaty ogromne. Pozdrawiam.
Janina 11:30, 31 lip 2013

Serdecznie Cię pozdrawiam i dziękuję za chwilę rozmowy. Szkoda że nie spotkałyśmy się w niedzielę w Inwałdzie, musieliśmy się minąć. Mój M. zachwycony spotkaniem, pyta się kiedy następne.
kachat 11:42, 31 lip 2013

Jakie piękne kolory Hortensje przecudne, aż mi żal serce ściska, że u mnie nie urosną.

Genialne widoki macie tam z ogródka, sama kiedyś o takich marzyłam. Teraz jednak mam trochę paranoi sąsiedzkiej (moi sąsiedzi ze wsi chyba nie sypiają, wiedzą wszystko co, gdzie, z kim, o której, aż strach z domu wychodzić), i bym się bała, że by mnie przez lunetę albo teleskop szpiegowali . W takim ogrodzie to się jest jak na widelcu, nigdy nie wiesz, czy tam z tego okna w oddali właśnie jakiś zbereźnik cię w czasie opalania nie podgląda (wspominałam o paranoi..?).