Adela
10:58, 24 sie 2018

Grażyno, mimo upałów nie próżnujesz? 
Hosty bardzo lubię, sama je też mam, wyglądają pieknie przez cały sezon. Tylko trzeba chronić je przed ślimakami.
Upał u Ciebie w dalszym ciągu meczy? Współczuję Ci, szczególnie z powodu ograniczania wody. Już Ci kiedyś pisałam, że u mnie woda droga (3x droższa niż u Ciebie), ale jest zawsze.
U mnie, tam gdzie mieszkam, też temperatury nieznośne.
A nad morzem można odetchnąć. Wczorajszy dzień był upalny, bezchmurny, ale na plaży fantastycznie
Dziś niebo chwilami się chmurzy, nawet pokropi przez minutę
Dobry dzień na przejażdżkę rowerem lub spacer.
Może niebawem i u Ciebie ochłodzi się, choć na kilka dni i popada? Czego życzę
Pozdrawiam
Byłam tu w wielkim centrum ogrodniczym i widziałam strzyżone iglaki. Pormyślam o Tobie. Dziś pójdę jeszcze raz, to zrobię zdjęcie

Hosty bardzo lubię, sama je też mam, wyglądają pieknie przez cały sezon. Tylko trzeba chronić je przed ślimakami.
Upał u Ciebie w dalszym ciągu meczy? Współczuję Ci, szczególnie z powodu ograniczania wody. Już Ci kiedyś pisałam, że u mnie woda droga (3x droższa niż u Ciebie), ale jest zawsze.
U mnie, tam gdzie mieszkam, też temperatury nieznośne.
A nad morzem można odetchnąć. Wczorajszy dzień był upalny, bezchmurny, ale na plaży fantastycznie

Dziś niebo chwilami się chmurzy, nawet pokropi przez minutę

Może niebawem i u Ciebie ochłodzi się, choć na kilka dni i popada? Czego życzę

Pozdrawiam

Byłam tu w wielkim centrum ogrodniczym i widziałam strzyżone iglaki. Pormyślam o Tobie. Dziś pójdę jeszcze raz, to zrobię zdjęcie