Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Owocowo-warzywno-ozdobny bałagan - czyli o tym jak wcisnąć kolejną roślinkę do mojego ogródka

Mala_Mi 00:28, 28 lis 2012

Boziu... ile to ja już końców świata obwieszczanych przeżyłam..
monteverde 01:08, 28 lis 2012

popcorn 08:05, 28 lis 2012

miłego dnia Dziewczyny!
popcorn 15:36, 28 lis 2012

Uff, i prawie dzień za nami... niedługo jadę po Młodą W końcu naszym autem, naprawione, śladu nie widać (a przynajmniej my nie widzimy. Szaro się robi, ciekawe czy popada?
W sobotę planuję kopczyki dla róż i okrywanie... dzisiaj znowu niecałe 10 stopni na plusie... a po weekendzie ma być nawet kilkanaście na minusie! masakra! Mam nadzieję prognoza się nie sprawdzi i zima zacznie się łagodniej... i śnieg mógłby spaść, roślinom byłoby lżej... ech

Wczoraj znów się zeźliłam na zakupach... teraz uważnie studiuję paragony przy kasie, M się śmieje że niedługo wszędzie będą mnie uważać za upierdliwego klienta... ale jak się nie denerwować, jeśli czekolady w opakowaniach po 2, z wydrukowanymi na opakowaniu wielkimi literami PROMOCJA 2 szt za 4 zł; a na paragonie 5,99zł?? A pani w informacji - przecież regał jest oznaczony ceną...ale skoro na produkcie cena jest, to powinna być taka albo niższa, prawda? Zwłaszcza w dużym hipermarkecie? Rozumiem że małe sklepiki - z tym mają różnie.. ale tak? cóż... oddałam czekolady, będziemy szczuplejsi
popcorn 15:42, 28 lis 2012

Ale wypas - link Danusi. Może zrobię sobie taką jedną paletkę wiosną?
link
zawitka 16:02, 28 lis 2012

Witaj Karolko Dziewczynki jaki tam koniec świata a co my tam wniebie będziemy robić bez naszych pięknych ogródków-------- no dobrze że przełożyli Pozdrówka Twój ogródek -----piękny
Agacia 16:10, 28 lis 2012

Fajny pomysł z tą paletą!
Cieszę się, że autko jak nowe
Bardzo dobrze, że interweniujesz w sprawach fałszywych promocji. Popieram! Jak ma się chwilę to trzeba wyjaśniać, bo inaczej koncerny nigdy się nie oduczą robienia klienta w balona. Ja nie wierzę, że to pomyłki. Zresztą ostatnio czytałam b. ciekawy artykuł na ten temat. Hipermarkety mają całkiem niezły przychód z tych cenowych podmianek, większość klientów albo się nie zorientuje w ogóle, bo kto taszcząc siaty by się wczytywał w rachunek, albo machnie ręką, bo szkoda stać z siatami w kolejce do biura obsługi klienta. Ewentualnie jak ktoś dopnie swego to poganiamy go ze zwrotami, może następnym razem nie będzie już taki gorliwy Szczególnie przed świętami sporo jest takich 'promocji'
Milka 16:20, 28 lis 2012

Paleta...miodzio, i fajnie, że autko jak nowe
popcorn 17:36, 28 lis 2012

Halinko - jeśli niebo ma być niebem, to jeśli tam trafimy, będziemy mieć mega wypasione ogródki!
Dziękuję za dobre słowo, zanim mój ogródek będzie piękny - o ile w ogóle kiedyś - jeszcze trochę minie

Agatko - ostatnio ciągle mam tego typu problemy i nawet nie chowam już rachunku, tylko od razu po kierownika zmiany albo do punktu obsługi zwykle przynajmniej jeden produkt się nie zgadza... a pamięć do numerków mam dobrą, ale krótką trzeba walczyć - M się dziwi że się wykłócam o parę groszy, ale to nie powinno mieć w ogóle miejsca! wrr...

Irenko - też się cieszę, małym autkiem jeździ się po mieście lepiej niż większym
A paletę może zmajstruję podobną wiosną? Z warzywkami? jako osłona kompostownika?
Milka 17:39, 28 lis 2012

niezła myśl