Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

Przetacznik 23:37, 06 sie 2012

Jakie wesołe, ładne te kolory astrów,a ja tak jak Ty piszesz przyniosłam dziś do domu pomidory, fasolkę i ogórki,taka młoda fasolka to jest smakołyk nie lada...a taka ze sklepu zawsze włóknista jakoś
Pozdrawiam i cieszę się, że odzyskujesz powoli siły
an_tre 23:40, 06 sie 2012

Joluś śliczne astry, moje jeszcze w pakach, kwitną tylko cynie Pozdrawia,
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jotka 23:45, 06 sie 2012

Przetacznik napisał(a)

Jakie wesołe, ładne te kolory astrów,a ja tak jak Ty piszesz przyniosłam dziś do domu pomidory, fasolkę i ogórki,taka młoda fasolka to jest smakołyk nie lada...a taka ze sklepu zawsze włóknista jakoś

Weroniko, jak dla mnie za powoli, ale dobrze, że w ogóle ....
Każda wizyta na działce, to
najpierw przerażenie, że w tym sezonie nie odrobię już strat powstałych z powodu choroby a teraz rekonwalescencji,

a później radość z każdego kwitnącego kwiatuszka i nauka, aby patrzeć wybiórczo

i ten widoczek mi sie spodobał, bo udawałam, ze nie widzę co wokół

jotka 23:47, 06 sie 2012

an_tre napisał(a)
Joluś śliczne astry, moje jeszcze w pakach, kwitną tylko cynie Pozdrawia,

Aniu, moje się chyba pospieszyły, ale to i dobrze, bo odwracają uwagę od róż, które sa w opłakanym stanie ...
Jutro zajrzę do Ciebie, bo dziś już pora na spanie
Przetacznik 23:50, 06 sie 2012

jotka napisał(a)

Weroniko, jak dla mnie za powoli, ale dobrze, że w ogóle ....
Każda wizyta na działce, to
najpierw przerażenie, że w tym sezonie nie odrobię już strat powstałych z powodu choroby a teraz rekonwalescencji,

a później radość z każdego kwitnącego kwiatuszka i nauka, aby patrzeć wybiórczo

i ten widoczek mi sie spodobał, bo udawałam, ze nie widzę co wokół

Jolu lepiej tak niemyśl - straty.To ma być przyjemność a w gruncie rzeczy przyroda i tak robi co chce, niezależnieod nas. Choć wiadomo - pragniemy, żeby tak ślicznie było nieskazitelnie ...Odpoczywaj teraz dobranoc : )
Elfik 23:51, 06 sie 2012

Jolu, zaglądam, żeby przypilnować Twojej rekonwalescencji, a tymczasem Ty na wysokich obrotach domowo-ogrodowych!!! No co Ty! Aż mi wstyd, bo dziś taka kanikuła, że umierałam cały dzień na nicnierobienie... A nie lubię u siebie takiego stanu zdrowotnego...
U Ciebie kwiaty na działce wyglądaja dużo lepiej, niż moje pilnowane... Astry prześliczne, uwielbiam je, ale moje w tym roku nie raczyły nawet wzejść...
Super zdjęcie grozy zrobiłaś... U mnie właśnie się borucha, nawet coś zaczyna szemrać... Błogosławiony deszcz!
Nie forsuj się Jolu! Buziaczki!
Elfik 00:03, 07 sie 2012

Jezusiczku....... Chciałam deszczu, a tu za oknem jakieś bombardowanie!!!!!!!!! Huk!!! Aż siem bojem... .........
hanka_andrus 08:03, 07 sie 2012

WITAJ JOLU!
GDZIE NAJPIERW PIERWSZE KROKI?

Do sąsiadki!! Zapytać o zdrówko.Wiem,że już w domu dochodzisz do siebie.Ale z tymi domowymi pracami....machnij na ten raz ręką. Nie musi być jak w pudełeczku.
Kwiatki Twoje bujają bez ciebie.A że w towarzystwie Tobie niemiłym......cóż mają swoje 5 minut.
I tak je na jesieni przykopiesz......Nie frasuj się!
Miłego dnia życzę.
jotka 09:33, 07 sie 2012

Elfik napisał(a)
Jolu, zaglądam, żeby przypilnować Twojej rekonwalescencji, a tymczasem Ty na wysokich obrotach domowo-ogrodowych!!! No co Ty! Aż mi wstyd, bo dziś taka kanikuła, że umierałam cały dzień na nicnierobienie... A nie lubię u siebie takiego stanu zdrowotnego...
U Ciebie kwiaty na działce wyglądaja dużo lepiej, niż moje pilnowane... Astry prześliczne, uwielbiam je, ale moje w tym roku nie raczyły nawet wzejść...
Super zdjęcie grozy zrobiłaś... U mnie właśnie się borucha, nawet coś zaczyna szemrać... Błogosławiony deszcz!
Nie forsuj się Jolu! Buziaczki!

Eluś, moi bliscy też pilnują mojej rekonwalescencji, ale ja mam taką naturę, że jak nic nie robię, to dopiero czuję się chora ....

Siedzenie w fotelu i nic nie robienie źle działa mi na psychikę.
Z tym czyj ogródek wygląda lepiej to bym dyskutowała, ale są kwiatki, które mnie cieszą - kwitną tylko 2 hortensje z pośród ośmiu, w tym jedna bukietowa. Reszta stanowi tak zwana masę zieloną

Celina 10:49, 07 sie 2012

Elfik napisał(a)
Jezusiczku....... Chciałam deszczu, a tu za oknem jakieś bombardowanie!!!!!!!!!

Huk!!! Aż siem bojem... .........

Potwierdzam ,ostro w nocy dało czadu!! My z Elą sąsiadki to się bojamy razem!