Jolu ja rownież, serdecznie Cię pozdrawiam i bardzo sie z calego serca cieszę ze już jesteś aktywna w ogrodzie... Sama wierze za to jest ogrodoterapia od dawna i widzę efekty, więc Tobie tez pomoże
Celinko, trudno w taki skwar wysilać się zdrowemu, a co dopiero mi Z dnia na dzień lepiej. Jeśli pogoda pozwoli, to podjedziemy na działeczkę razem z M. rekreacyjnie-roboczo. I tak już nie nadrobie straconego czasu...Może jakieś fotki zrobię, choć to trudne, bo jak nawet kwiatek ładnie kwitnie, to otoczenie ma "zapuszczone".
Miłego dnia
kiedy potrze za zdjęcie z Twojej działki to mam wrażenie ze nawet samo patrzenie na te piękna przestrzeń może pomoc ale my Ogrodowicze na szczęście możemy nie tylko patrzeć ale tez w pełni korzystać. U nas dziś bardzo miła pogoda, Słonko, ale nie upał. Życzę Tobie i wszystkim pięknego dnia pozdrawiam m
Witam Jolu,zajrzałam a tu widzę że dopiero co wróciłaś ze szpitala.
Bardzo się cieszę, że już wszystko w porządku i wracasz do zdrowia.
Piękne i przytulne miejsce stworzyłaś u siebie, stworzone do relaksu.
Dużo zdrówka Ci życzę i różyczka dla Ciebie
Jolu,wpadłam się przywitać Widzę,że u Ciebie astry tez już szaleją U nas niby dzień był słoneczny,ale co chmura naszła to padało.Krótko mówiąc,pogoda w kratkę.Pozdrawiam Cię!