Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » ogrodoweimpresjejolki

ogrodoweimpresjejolki

hanka_andrus 22:42, 08 maj 2013

Rh kwitną, strony też! Kolejnych, pięknie ozdobionych kwieciem i humorem! Gratuluję!

Debra 22:47, 08 maj 2013

Sama strata jest przykra, ale jeszcze bardziej świadomość, ze był tam złodziej, ktoś obcy i zły.

Za to rh tak kwitną, że chyba to jest jakieś pocieszenie.
Pozdrawiam i współczuję.
an_tre 22:53, 08 maj 2013

Jolu właśnie czytałam o niemiłej przygodzie na działce, żal i złość człowieka ogarnia, że ktoś może być tak podły
Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
jotka 14:27, 09 maj 2013

Debra napisał(a)
Sama strata jest przykra, ale jeszcze bardziej świadomość, ze był tam złodziej, ktoś obcy i zły.

Za to rh tak kwitną, że chyba to jest jakieś pocieszenie.
Pozdrawiam i współczuję.

Tak, ta świadomość, że ktoś łazi po twoim terenie jest okropna !

Dziś M. pojechał sprawdzić jak wczorajszą wichurę przetrwał tunel. No i okazało się, że na takie zjawiska potrzebne mu są jeszcze wzmocnienia...

Rh to jedno pocieszenie a tulipany, to drugie
Spośród tulipanów najbardziej cieszy Angelique - pełny, o bardzo sztywnych łodygach, długi okres kwitnienia i bardzo długo utrzymuje sie w wazonie po ścięciu (prawie 2 tygodnie)

jotka 14:48, 09 maj 2013

an_tre napisał(a)
Jolu właśnie czytałam o niemiłej przygodzie na działce, żal i złość człowieka ogarnia, że ktoś może być tak podły

Aniu, ponieważ zdarza się to od wielu lat kila razy w sezonie, to teoretycznie powinnam sie przyzwyczaić... Ale nie ma mojej zgody na to i już!!!

A od tego bakłażanowego nie mogę znaleźć etykietki

14:48, 09 maj 2013
Tulipany pełne i w odcieniach różu zachęcająco na mnie spoglądają, Angelique dopisałam do listy zakupów. Takie podpowiedzi są bezcenne
Pozdrowienia dla Ciebie i męża, jak czytam, też ogrodnika , a dla męża dlatego jeszcze, bo u nas dziś jest Dzień Mężczyzny, wolny dzień od pracy, wszyscy świętują, a jak widzę wokoło - krzątają się po ogrodach - krzepiący obrazek

eliza3 15:13, 09 maj 2013

Jolu piękne te różowe tulipanki. Jakoś nigdy nie byłam przekonana do pełnych, ale zmieniam zdanie, są śliczne. Jesienią zakupię cebulki i posadzę w koszyczkach (nornice).
Wracam żeby sobie jeszcze popatrzeć na te piękności.
popcorn 15:18, 09 maj 2013

Jolu współczuję to jest okropne chamstwo. Mojego brata na działce też okradli, wszystkie narzędzia musiał znowu kupować! ech...

piękne te angeliki! i ten czarny postrzępiony też

pozdrawiam!
popcorn 15:21, 09 maj 2013

Moje parapety jeszcze nie całkiem uwolnione spodobało mi się to hasło!
Fasola z rozsady dobrze się sprawdza? moja przesadzana kiedyś nie chciała rosnąć...
pozdrawiam!!
Mala_Mi 17:48, 09 maj 2013

Jola... gratki z 800
Nie dość, że borówki CI systematycznie kradną.. to i nawet takie sadzonki..... złodzieje już zeszli na psy . Jak kraś to miliony.....