Dragonka
19:20, 07 sty 2019

Uff, Sylwia, chociaż raz byłam prawie blisko!
Taka ażurowa ściana wychodzi, ciekawa bo inna niż wszystko co widziałam. A myślisz że taką konstrukcję postawić w miejsce żywopłotu od garażu gdzie stanęłaby ławeczka/stolik? Pomysł jest bardzo fajny, u mnie od razu obawiam się dwóch rzeczy- kto mi to zrobi? bo eMa na kolanach musiałabym prosić
b) co on mi tam upcha/pochowa swojego jak tylko się odwrócę..bo jak zobaczyłby tyle miejsca na swoje 'przydasie', duperele, szpargały..to zanim bym ziemię wsypała to już by coś tam było..
A to drewno impregnować trzeba by było tez chyba co jakiś czas? Bo ja w sumie nie mam nic przeciwko żywopłotom, ani ramom jakie tworzą, wręcz podoba mi się taka zielona ściana. Choć z drugiej strony, tu w sezonie byłaby kolorowa dzięki kwiatom, a taka też do mnie przemawia, hmm. Idę się bić z myślami.

A to drewno impregnować trzeba by było tez chyba co jakiś czas? Bo ja w sumie nie mam nic przeciwko żywopłotom, ani ramom jakie tworzą, wręcz podoba mi się taka zielona ściana. Choć z drugiej strony, tu w sezonie byłaby kolorowa dzięki kwiatom, a taka też do mnie przemawia, hmm. Idę się bić z myślami.