Nie widać tej utraty równowagi, o której piszesz... Ale fakt, że gusta bywają różne: ja już kilka razy słyszałam pytanie, dlaczego ten świerk mi tak więdnie, ze wskazaniem na świerka w odmianie pendula
A Twój jałowiec jest naprawdę bajeczny!
No właśnie pisałam o tym w moim wątku, że formy płaczące nie wszystkim podobają się. Ja je uwielbiam, ale niektórzy uważają takie drzewka za "przetrącone", "straszydła" itp.
Na pewno nie jest to żaden ogrodowiskomaniak!!! Poza tym każdy urządza ogród pod swój gust, więc nie zamierzam się przejmować takimi "opiniami". A rabatę z Twoim bukiem Dominiko zamierzam wiosną "skopiować" - jeśli oczywiście pozwolisz
Zwróć uwagę na te kijaski co podtrzymują jałowce Nie mogą się utrzymać w pionie. Ja wycięłam gałąź jałowca stanowiącą przeciwwagę i zaczął się kłaść, więc go popodpieraliśmy, ale jest ciężki.
A kopiuj sobie, kopiuj Bardzo lubię tego buka, podobnie jak świerka "Inversę".
A ja mam tylko buka Purpurea Tricolor. Jak go kupowałam, nie miałam świadomości, że to wielkie drzewo. Narazie jest mały, ale chyba niedługo będzie rósł tam gdzie rośnie, bo w tym miejscu duże drzewo się nie zmieści.
Dominiko, za Twoją przyczyną nakupiłam cebulek na cebule.pl
Kupiłam te same czosnki co Ty, a poza tym tulipany i hiacynty. Trochę za późno się obejrzałam, bo to co sobie upatrzyłam już było wyprzedane.
Moi drodzy, potrzebna mi Wasza rada Na zdjęciu poniżej zaznaczyłam berberysa, którego chcę stamtąd wiosną zabrać. Powiedzcie, co tam posadzić żeby było pięknie?