Jest szansa, że magnolie będą w pełni kwitnienia wtedy, chyba jeszcze w tym okresie u mnie nie byłaś, a ja mam piękną wiosnę w podwórku
i judaszowiec i bzy w zeszłym roku w kwietniu cudnie kwitły
ale i nad rowem i na dużym ogrodzie już wtedy cieszy
Właśnie wewnątrz tej obwódki tam na tej nowej rabacie przy wejściu do warsztaty myślę o tej wiśni, na jasnej ścianie ta kora będzie się ładnie odcinała nawet zimą zachwycając. Tak mi teraz do głowy bodziszki przyszły....
Chciałabym posadzić tak by pasowało do reszty, dawało efekt i nie trzeba się było narobic przy tym, bo dwie , lub trzy nowe rabaty to sporo dodatkowej pracy, a u mnie te rabaty nie są małe Doliczając tą nową wzdłuż stodoły to powiem Ci będzie duuuużo więcej pracy j
Jeszcze myślę o różach drobnokwiatowych, może the fairy....czasem mi się wysiewają same to by można było dać, z nimi mam robotę tylko wiosną, ale jak będą z tą wiśnią grały???
Ewa nie zauważyłaś, że lato mam w ogrodzie najsłabsze z kwitnieniem?
Sylwuś
a nie wysiały Ci się te ciemne ciemierniki -cudoooo
jakbyś ich za dużo miała -to ja jestem chętna -dziś u K...a widziałam sadzonki bladoróżowych po 30 zeta -drogo i niezbyt wielkie te sadzonki
nie mam żadnych ciemierników-kiedyś miałam 5 z biedry ,ale nie przetrwały niestety ….więc mam na nie chętkę
koniecznie muszę więcej wiosny wprowadzić do ogrodu ,bo mam słabą...