Jak na razie obywamy się bez strat w kurniku, a nawet nam w tym sezonie towarzystwo się mocno rozmnożyłoMateriały na gołębnik przyjechały, ale brak czasu na jego wykonanie, może zimąWtedy gołąbki wyprowadzą się z woliery na wolność, mam tylko nadzieję, że drapieżniki nie wyłapią. Ale u sąsiada pocztowe latają codziennie i jakoś dają radę i u nas nasze grzywacze dzikie tez to może i te dadzą, bardziej prawdopodobne, że koty upolują...
Sylwio, zwierzyniec to piękna część Waszego Rancza, zawsze z przyjemnością oglądam relacje. Nie mamy tu możliwości wrzucać filmików, mogę sobie tylko wyobrazić, ile radości daje obserwowanie skrzydlatych mieszkańców, prezentują się pięknie i wyglądają na szczęśliwe
Gratuluję kolejnej wielkiej porcji prac porządkowych, jak Ty się szybko z tymi porządkami uwinęłaś! Życzę żwawego tempa prac remontowych, ważne kroki zostały poczynione i teraz avanti!
Martuś porządkowanie domu w przyspieszonym tempie bo u nas tylko dwa razy w roku gabaryty i elektronike odbierają. Zawsze był wywóz w grudniu, a w tym roku w listopadzieTośmy się uwijali, żeby potem nie musieć kolejne pół roku czekać i z robotą się wstrzymywać
Też mi brakuje filmików tutaj. Nie raz trele ptasie chciałam wam dać posłuchać, wiosną nasz ogród cały w trelach i bzyczeniu tonie