Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Magara 00:19, 01 wrz 2023

Zaglądam Zdjęcia ogrodu - wiadomo, serce pika Ale przy zdjęciach kuchni - bardziej
Muszelka 00:40, 01 wrz 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

Dzięki, nie wiem czy w moim aparacie coś takiego jest, ja na automacie cykam bo nie znam się na sprzęcie za bardzo...

Na pewno jest taka funkcja. Na bank. Automat akurat z balansem bieli, przy sztucznym świetle, słabo sobie radzi.
Jeśli będzie Tobie kiedyś zależało na zdjęciach lepszej jakości (np. z jakiejś ważnej imprezy), to pobaw się pokrętłem balansu bieli

Basieksp 09:25, 01 wrz 2023

Podglądam kuchnię i podziwiam, już mi się podoba a jak uda Ci się zdjęcia zrobić tak jak Muszelka podpowiada, to dopiero będzie super efekt
sylwia_slomc... 10:19, 01 wrz 2023

Magara napisał(a)
Zaglądam Zdjęcia ogrodu - wiadomo, serce pika Ale przy zdjęciach kuchni - bardziej

Jeszcze trochę potrwa nim kuchnia nabierze ostatecznego wyglądu, ale małymi kroczkami.... Jeszcze będzie przerwa na dokończenie komina po drodze
sylwia_slomc... 10:20, 01 wrz 2023

Muszelka napisał(a)

Na pewno jest taka funkcja. Na bank. Automat akurat z balansem bieli, przy sztucznym świetle, słabo sobie radzi.
Jeśli będzie Tobie kiedyś zależało na zdjęciach lepszej jakości (np. z jakiejś ważnej imprezy), to pobaw się pokrętłem balansu bieli

Dobrze wiedzieć, dzięki
sylwia_slomc... 10:20, 01 wrz 2023

Basieksp napisał(a)
Podglądam kuchnię i podziwiam, już mi się podoba a jak uda Ci się zdjęcia zrobić tak jak Muszelka podpowiada, to dopiero będzie super efekt
Popróbuję
mrokasia 11:07, 01 wrz 2023

Cały czas podglądam powstawanie kuchni i podziwiam . ładna będzie. Też myślałam, że ściany są żółte .
sylwia_slomc... 13:17, 01 wrz 2023

mrokasia napisał(a)
Cały czas podglądam powstawanie kuchni i podziwiam . ładna będzie. Też myślałam, że ściany są żółte .

Ściany jeszcze nie malowane wcale
Anda 13:32, 01 wrz 2023

Ciekawa ta cegła w kuchni. Efekt końcowy na pewno będzie świetny
Ogród jak zawsze u Ciebie bujny, sielski i przenoszący w inny wymiar rzeczywistości
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
sylwia_slomc... 14:50, 01 wrz 2023

Anda napisał(a)
Ciekawa ta cegła w kuchni. Efekt końcowy na pewno będzie świetny
Ogród jak zawsze u Ciebie bujny, sielski i przenoszący w inny wymiar rzeczywistości

Jak urządzaliśmy sobie mieszkanie, w czasach tuż po komunie gdzie dopiero cos tam nowego innego w sklepach się pojawiało, to pamiętam, że w Krakowie był jeden sklep( nie market) z płytkami ściennymi i podłogowymi i jeden w którym pokazały się panele podłogowe. Panele udało się wtedy kupić takie jak chcieliśmy, płytki niestety nie wszystkie wtedy miały wzór marmuru. Wybrałam najjaśniejsze bo tylko na nich ten marmur nie rzucał się nachalnie w oczy, a zupełnie nie pasował mi do wystroju jaki chciałam w mieszkaniu. Tym razem marzenia dostosowujemy do ceny, ale mimo to chcę mieć choć raz w życiu tak zrobione jak to sobie wymarzyłam Czy będzie funkcjonalnie, okaże się, mam nadzieję, że mimo wszystko tak
znalazłam fotkę z robót w trakcie bez sztucznego oświetlenia, kolory bardziej realne