Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Basieksp 15:30, 01 wrz 2023

Ooo, zupełnie inny kolor ale wcześniej, mimo tego żółtego światła tak to sobie wyobrażałam bardzo ładnie my za to jak się przeprowadzaliśmy, to wszystko szybko wybieraliśmy, chcieliśmy szybko się przeprowadzić, teraz dałabym sobie trochę więcej czasu
sylwia_slomc... 16:46, 01 wrz 2023

Basieksp napisał(a)
Ooo, zupełnie inny kolor ale wcześniej, mimo tego żółtego światła tak to sobie wyobrażałam bardzo ładnie my za to jak się przeprowadzaliśmy, to wszystko szybko wybieraliśmy, chcieliśmy szybko się przeprowadzić, teraz dałabym sobie trochę więcej czasu

Kochana my na mieszkanie poszliśmy nie mając wylewek i ścianek działowych, robiliśmy to już mieszkając Tym razem ma być inaczej. Wtedy 10 lat mieszkaliśmy praktycznie na budowie Nigdy więcej, choć wiadomo nigdy nie mów nigdy.
Joku 17:18, 01 wrz 2023

Też pamiętam te marmurowe płytki, wszędzie takie były. Po kilku latach ze zdziwieniem stwierdziłam że moda w płytkach też obowiązuje . Te marmurki zniknęły ze sklepów, nastała moda na większe rozmiary, długie prostokąty. A teraz nie wiem co jest w modzie bo mi się nie chce zaglądać do działów z płytkami.
Gosialuk 21:06, 01 wrz 2023

Ja też nie wiem, jakie modne.
A urządzanie wnętrz jest zawsze wypadkową jakości, ceny dostępności i naszego gustu.
sylwia_slomc... 22:29, 01 wrz 2023

Joku napisał(a)
Też pamiętam te marmurowe płytki, wszędzie takie były. Po kilku latach ze zdziwieniem stwierdziłam że moda w płytkach też obowiązuje . Te marmurki zniknęły ze sklepów, nastała moda na większe rozmiary, długie prostokąty. A teraz nie wiem co jest w modzie bo mi się nie chce zaglądać do działów z płytkami.

A teraz to wielko gabarytowe z wyraźnym rysunkiem, mocne kolory duże mocne wzory, trochę tropikalne też. Ja jak zwykle pod siebie, poza modą
sylwia_slomc... 22:29, 01 wrz 2023

Gosialuk napisał(a)
Ja też nie wiem, jakie modne.
A urządzanie wnętrz jest zawsze wypadkową jakości, ceny dostępności i naszego gustu.

Dokładnie w punkt Gosia
Napia 23:19, 01 wrz 2023

Na rabatach bujnie i kolorowo! Pięknie!
A kuchnia (cegła, drewno, płytki) - kradnie moje serce
sylwia_slomc... 01:18, 02 wrz 2023

Napia napisał(a)
Na rabatach bujnie i kolorowo! Pięknie!
A kuchnia (cegła, drewno, płytki) - kradnie moje serce

Wczoraj i dziś udało mi się wreszcie rośliny posadzić Emuś kupił pierwsze czosnki do sadzenia. Będzie na co czekać w kolejnym sezonie Bardzo bym chciała żeby ta kuchnia nam wyszła taka jak w mojej głowie jest
Agatorek 14:03, 02 wrz 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

A teraz to wielko gabarytowe z wyraźnym rysunkiem, mocne kolory duże mocne wzory, trochę tropikalne też. Ja jak zwykle pod siebie, poza modą

Teraz jest taki wybór, że głowa mała. Co chwila coś wymyślają .
Widać właśnie głównie duże rozmiary, inne kształty niż tylko kwadrat, czy prostokąt.

W sumie też zawsze pod siebie wybieram (czasami pytam eMa, co sądzi ).

Zazdroszczę Wam deszczu, u nas tylko trochę popadało. Jak nie będzie upałów, to już chyba nie będę musiała podlewać całości

Kuchnia nabiera już realnych kształtów, cegła robi wrażenie
Urszulla 14:16, 02 wrz 2023

sylwia_slomczewska napisał(a)

Fasolnik jest świetną ozdobą przez liście, ciekawa sprawa z zawilcami u Ciebie.