Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Ranczo Szmaragdowa Dolina II

Gosialuk 14:10, 31 sty 2025

Sylwia myślę o Was często i dużo sił życzę.
sylwia_slomc... 18:46, 31 sty 2025

eda napisał(a)
Zachody piękne jak malowane dobrze wyjść choć na chwilę i oddychać...Sylwuś lepszego i spokojnego 2025 roku w zdrowiu i pomyślności kochana ...
wpadłam na chwilkę tak mnie coś popchnęło by tu zajrzeć do was i pomachać dawno mnie nie było na ogrodo ...
widzę że już się zaczyna wiosennie robić będzie więcej słońca to i człowiek silniejszy będzie ... buziam

Fajnie Cię widzieć Edzia. No kiepsko się rok zaczął dla nas. Co poradzić. Łapię wolne chwile jak ryba powietrze. W ogrodzie wiosna.
sylwia_slomc... 18:48, 31 sty 2025

Margo2 napisał(a)
Sylwia, jeszcze wrócę do tematu babci. Nie wiem, czy używasz do pielęgnacji babci takiej pianki

https://www.taniomania.pl/p/90708034/seni-care-pianka-myjaco-pielegnujaca-500ml?se=AirVkz_80dh4PLU46pP55E2R5aYl21v_&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAhvK8BhDfARIsABsPy4hi2R803emDeAK2J1rcePYK6YJ0WJ1d1RJT5854X-7OcbSIDVh2KZ8aAltPEALw_wcB

Nie sugeruj się linkiem do sklepu, bo nie wiem, czy jest sprawdzony. Tylko chciałam pokazać czego my używaliśmy do mycia osoby leżącej. Oczywiście od czasu do czasu trzeba też normalnej wody użyć, ale według mnie to bardzo ułatwia pielęgnację.

Używamy jej, świetna sprawa. Z tej samej serii jest też szampon do mycia głowy w formie pianki bez spłukiwania.
Joku 18:49, 31 sty 2025

Jestem z wami, myślę i wspieram.
sylwia_slomc... 18:49, 31 sty 2025

Gosialuk napisał(a)
Sylwia myślę o Was często i dużo sił życzę.

Dzięki Gosia. Dziś urwaliśmy się ze smyczy bo syn gra koncert w Krakowskim Pubie. Będziemy kibicować. Trzy godziny przerwy od opieki.
sylwia_slomc... 18:53, 31 sty 2025

Kochani nie wiem jak u Was w ogrodach, nie mam kiedy pozaglądać, wybaczcie. Ale w swoim ogrodzie wczoraj byłam godzinkę i zaczęłam cięcie drzewek. Ogłaszam, że na cięcie klonów już jest za późno. Płaczą niemiłosiernie całą maść ogrodniczą od razu zmywają. Jak ktoś nie zdążył niech już na razie nie rusza. Ja byłam w szoku bo styczeń przecież, a drzewa już nie śpią.
eda 19:20, 31 sty 2025

sylwia_slomczewska napisał(a)

Fajnie Cię widzieć Edzia. No kiepsko się rok zaczął dla nas. Co poradzić. Łapię wolne chwile jak ryba powietrze. W ogrodzie wiosna.

Czekamy na ciepełko ... ściskam
kasiek 20:50, 02 lut 2025

Sylwia przez ostatnie 2 lata odpuściłam forum i pojawiałam się symbolicznie bo taka była potrzeba a doba nie z gumy. Dziś się cieszę że umiałam wybrać co ważniejsze a przede wszystkim uszanowałam własne zdrowie, bo frustracja że wciąż się nie nadąża potrafi dobić. Dziś jest tak a jutro inaczej a pojutrze może byc całkiem inaczej. Życie. To co ważne nie znika, a wszystko inne można poprawić Trzymaj się !
sylwia_slomc... 21:38, 02 lut 2025

eda napisał(a)

Czekamy na ciepełko ... ściskam

Póki co u nas teraz ochłodzenie. Może choć trochę roślinność zwolni.
sylwia_slomc... 21:42, 02 lut 2025

kasiek napisał(a)
Sylwia przez ostatnie 2 lata odpuściłam forum i pojawiałam się symbolicznie bo taka była potrzeba a doba nie z gumy. Dziś się cieszę że umiałam wybrać co ważniejsze a przede wszystkim uszanowałam własne zdrowie, bo frustracja że wciąż się nie nadąża potrafi dobić. Dziś jest tak a jutro inaczej a pojutrze może byc całkiem inaczej. Życie. To co ważne nie znika, a wszystko inne można poprawić Trzymaj się !

To prawda Kasiu. Jednak ja jestem mocno społeczna, a moja obecna sytuacja zmusza mnie niejako do kontaktów z mocno ograniczoną liczbą stale tych samych osób- głównie domowników. Przez co brakuje mi forum jeszcze bardziej bo tu mam same dobre dusze i miłe znajomości, ważne rozmowy i rozmowy o niczym, dzielenie wspólnych pasji i masę dobrego humoru. No cóż też musiałam odpuścić, ale wracam przynajmniej do siebie żeby ten kontakt z Wami utrzymać bo przecież kiedyś wrócę na nowo. A na razie zaglądam do pojedynczych osób jak znajdę chwilkę, piszę sporadycznie bo na to już czasu brak.