Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :)

malkul 14:41, 07 lis 2013

Karolcia co tu podziwiać , przecież ty to dopiero jesteś perszing pracowity
popcorn 15:22, 07 lis 2013

Gosia, ale moje Młode ma ponad 6 lat i da coś zrobić! A Ty musisz wszystko zrobić kiedy Twoja śpi... dobrze że dzieci rosną
ewa004 21:59, 08 lis 2013

Ja sobie tylko zaznaczam że już na 205 stronie jestem
Fajnie się takie cuda ogląda ,jak tak powstają co parę stronek
Madzenka 10:52, 09 lis 2013

Gosiu szybka jesteś jak strzała A kiedy ty znajdujesz czas aby pracować zawodowo, bo czytałam że pracujesz??? Czy masz teraz przerwę na dziecko?
malkul 11:43, 09 lis 2013

Hmm.
Typowa polska rodzina Marzenko.
wiec tak mam dwóch małych ludzi jedno ma 6 lat a drugie obecnie 11 m-cy. Strszy przedszkole+rehabilitacja dwa razy w tygodniu + raz plastyka + dwa razy basen nauka. Rozwieźć poczekać przywieźć obrobić.
Mała na razie normalnie z mamusią. Juz łazi sobie pieknie. Jak śpi lub sama się zajmie zabawą to : wszystkie sprawy oboczne firmy męża+dwie firmy na pełnej księgowości+dom+ obiadki + ogród, i wszystkie inne przyjemności.
kilka razy w miesiącu babcia pomoże przy małej (na placach jednej ręki policzyć)
Noce zarawa ne księgowanie czytanie przepisów itd.
Tata-obowiązków dzieciowo-domowych brak.
Jak ja to robię?
Sama nie wiem!
Ale chyba będą zmiany. Czas pokaże.
beta 12:04, 09 lis 2013

malkul napisał(a)
Hmm.
Typowa polska rodzina Marzenko.
wiec tak mam dwóch małych ludzi jedno ma 6 lat a drugie obecnie 11 m-cy. Strszy przedszkole+rehabilitacja dwa razy w tygodniu + raz plastyka + dwa razy basen nauka. Rozwieźć poczekać przywieźć obrobić.
Mała na razie normalnie z mamusią. Juz łazi sobie pieknie. Jak śpi lub sama się zajmie zabawą to : wszystkie sprawy oboczne firmy męża+dwie firmy na pełnej księgowości+dom+ obiadki + ogród, i wszystkie inne przyjemności.
kilka razy w miesiącu babcia pomoże przy małej (na placach jednej ręki policzyć)
Noce zarawa ne księgowanie czytanie przepisów itd.
Tata-obowiązków dzieciowo-domowych brak.
Jak ja to robię?
Sama nie wiem!
Ale chyba będą zmiany. Czas pokaże.

Gosia...normalnie szacun....chociaż mówią, że im więcej człowiek ma zajęć tym bardziej zorganizowany jest...coś w tym jest
Konstancja30 12:51, 09 lis 2013

malkul napisał(a)
Tess- ja dziś kupuję suszarkę + ten łącznik co tosia wynalazła

wrzuć mi na priv tę suszarkę i ów łącznik cokolwiek to oznacza ... jestem mocno w temacie suszarkowym ...
aleksandra_g 13:10, 09 lis 2013

Malkul... M. to Ci powinien pomnik w tym waszym pięknym ogrodzie postawić! i pomyśleć, że ja narzekam na brak czasu złota Babka z Ciebie !
AlKa 17:59, 11 lis 2013

Witam, super watek i ile inspiracji Podziwiam Wasze zdolniści i złote rączki, jestem pod wrażeniem donic, świecznikow. Dodam, że teżmam ochote na suszarke, ale póki co pierwsza w kolejności jest zmywarka
malkul 08:53, 12 lis 2013

Iza - ten model co wczesniej wybrałam juz jest wycofany więc wzięłam inny:
http://www.electro.pl/Suszarka_ELECTROLUX_EDH_3498RDL-674781.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-11&utm_content=722249
i łącznik
http://www.electro.pl/lacznik_do_suszarek_AEG_ELECTROLUX_SKP_11-411090.html?utm_source=ceneo&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-11&utm_content=704727