Uśmiałam się.
Magda- myslisz sie !
ja nie wybieram naasion zdałam się w tym na fachowców z trawy.com.
Facet jest fantykiem sam dobiera wg ph i innych pierdół. Mam go z polecenia gorącego od mireli z naszego forum :walczę z ogrodem, jest tez aktywny i polecany bardzo na forum muratora.
Dziękuję Wam za dyskusję co trawniku z rolki i sianym.
U nas jednak będzie z siewu. A czy będę walczyła z chwastami i jak długo to czas pokażę.
Wiadomo że jak nei wiesz o co chodzi to chodzi o pieniądze.
Szkoda mi kasy 25/m2 teraz ma za 7/m2.
Jestem dobrej myśli jednak.
Fotorelację obiecuję z ręku na piersi . Będzie.
Z nowości to zamieszkało u mnie nowe drzewko. Cóż począć?!
Miłośc od pierwszego wejrzenia.
Sumak Tiger eyes. Zgodą mojej kochanejk projektantki zamieszkała na rabacie.
Sadzony wczoraj więc jeszcze nie dam fotek bo jest przywiędnięty.
Nota bene to bardzo sympatyczny prezent od naszej forumowej koleżanki Anity z
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2045-zielono-mi-czyli-zielone-pluca-czarnego-slaska
Anitko bardzo Ci dziękuję za ten podarunek.
I za dodatkowe roślinki również, też już wsadzone.
Pozostaje nam trzymać kciuki.
I dziękuję w imieniu męża za smaczne ciasto. Czekam na przepis.
Pszczółko- slicznie to ujęlaś: Wysoka literatura zagościła. Dziękuję za info o jarzmiankach, jak nie mam gotowego kompostu to mogę obornikiem sypnąć w p[obliżu?
Gusiarz i co decyzja zatem podjęta? Moje trzcinniki to trzcinnik karl foerster
Będą karle foresterki?
Odnośnie beatlesów to mi się wydaje że u mnie wiatr tak wieje że się akurat tak układają w jedną stronę bo mam parę pod ścianą bardziej i mają rówomiernie rozłożone czupryny. Byłam i ciebie i widziałam te co wstawiałaś i wydaje mi się że masz te same. Sprawdź najlepjej fotki jak kwitły .
Magda29- buszkpany różnie tu i tam. Jak ci zależy mogę pogrzebać w notatkach i poszukać dokładnie. Daj znać.
Sebek- tyle pięknych ogrodów na forum ze mniemam iż musimy sobie wszyscy implanty powstawiać
Małgosiu z pętliczka jesteś?- będą fotki, hihihihi.
Jagódko wieczorem wyśle namiary a jak zapomnę to krzycz!
Tosiu-dziekuje za pomiary.
Rozumiem ze masz globmastery?
Magnolio- dzięki za rady. Musze w pierwszej kolejności te choiny przesadzić. Wstyd się przynać ale jeszcze nie zrobiłam.