Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

Nowa działka, nowy ogród, nowy dom, nowe życie :)

BKosimkArt 14:02, 12 kwi 2020

popcorn napisał(a)
Dziękuję, wzajemnie! Dziś tylko podlewanie, w końcu święta

Jutro ma padać... oby...
popcorn 14:44, 12 kwi 2020

Niech pada! Jest bardzo sucho.

Runianką czeka na sadzenie, ale muszę najpierw wyrównać ziemię wokół gabionow

Bunkier wreszcie wysechł, jest miejscem na doniczki póki co. I skrzynki

Pies obserwuje skarpy do zagospodarowania. Znowu! Zacieniona strona to hosty. Do słońca więcej irgi? No i może kiedyś ktoś mi to obłoży kamieniem? Najprędzej sama to zrobię

popcorn 14:49, 12 kwi 2020

Gabiony gotowce po 79 zł z alledrogo. Proste do zrobienia teoretycznie tylko sprężyny do łączenia trzebaby znaleźć. Może poszukam jeszcze by ich się przydało!
Cieszę się bo robota idzie. Do lata grubsze rzeczy będą zrobione, potem tylko pielęgnacja i odchwaszczanie
hankaandrus_44 15:04, 12 kwi 2020

Świąteczne buziaki, Karola.

popcorn 19:51, 12 kwi 2020

Dziękuję Haniu!!!

Taras posprzątany jupi!
Przy okazji widać ile sadzonek mam, chętnie podzielę się rozsadami z kimś z okolic???
Posadziłam parę kapust i kalafiorów, zobaczymy czy nie padną.
Czekam na deszcz!

Przy okazji rozglądam się, wszyscy wszystkich odwiedzają. Do starszych ludzi przyjechały dzieci z dziećmi, eksplozja wirusa za 5-7 dni... Odliczanie czas zacząć. Masakra...
nicol21 21:08, 12 kwi 2020

Booosze, ale Ty masz tych roślin przyciągniętych - majątek reprezentują. I tymbardziej cieszy, że tego czasu nie zmarnowałaś bo oszczędność wielka, a wiadomo, że przy budowie i wykonczeniówce to nadmiaru kasy nie zostaje na koniec.
Wypadku z witryną współczuję i to bardzo. A to stolaż dobierał Ci szkło? było jakieś bardzo cienkie czy może coś nei tak było z równością i naprężenia zrobiły swoje?! Ale przedewszystkim dobrze, że nie siedziałaś Ty ani córka w pobliżu jak to się stało!

Super te gabiony masz! Nawet nie sądziłam, że można kupić i wypełnić kostką. I chyba w ten sposób pozbyłaś się problemu kostki pozostałej po budowie?!
Ogród tworzący się: Okiełznać swoje setki pomysłów - ogród ze spadkiem na północ ************ Pozdrawiam i zapraszam - Ewelina ************ ***Booskop https://goo.gl/photos/jpY3wG37U7c9ALAf9 *** *** De tuinen van Appeltern https://goo.gl/photos/WrF6PWtCn53Gzswp6 *** *** *** formowanie cisów: https://photos.app.goo.gl/y72my2AfOaf4XKNq1 **** ***** Rotary Garden - Belgia - https://photos.app.goo.gl/iErs4Fi1dOEJ6Jls1 **** Stary ogródek: Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21
popcorn 21:36, 12 kwi 2020

Dokładnie. Za odebranie kostki chcieli 250 zł. Za transport kamienia zapłaciłabym kolejny raz. A tak przynajmniej kamień pasuje buahaha
Pozdrawiam!
nyna76 22:15, 12 kwi 2020

Karola a skąd się wziął ten wąwóz?
popcorn 07:37, 13 kwi 2020

Był tak zawsze. Pagórkowaty teren. na końcu działki jest najniżej i wyobrażam sobie że gdyby było dużo śniegu to mogłoby coś tam nawet płynąć z góry. Szkoda że nie płynie

Pozdrawiam
Nikita 08:40, 13 kwi 2020

Zaglądam i macham w Lany Poniedziałek.
U nas miało dzisiaj padać, ale na razie się rozmyśliło i słonko świeci

Buziaczki przesyłam