Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Gruszka_na_w... 16:45, 12 lis 2020

Gosiek33 napisał(a)
Też mi się podoba, jak cenę podzielisz przez co najmniej 4 lata to nie wychodzi tak drogo

tu możesz z dostawą zamówić - cenowo będzie podobnie, a pacholęcia nie będziesz musiała teraz prosić

Gosiu, wielki cmok. Kupiony razem z 20 kg słonecznika (Galgasiu, cmok!). Dostawę mam za darmo.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
TAR 17:19, 12 lis 2020

Asia, u ciebie tez jesien niezgorsza. Ja jeszcze nie dokarmiam, wokol mja sporo jedzonka. A w spizarni czeka 100 kilo ziarna, nie spodziewam sie ze wystarczy na cala zime. przy hojnosci dorzucania przez mezatego, on karmniki napelnia 2 razy dziennie a mamy ich 6
deszczowymaj 17:32, 12 lis 2020

Asik

Cudownie u Cię znowu załapałam się na piękne jesienne zdjęcia Twoje

Mój Grujecznik też coś nie chce się przebarwiać ..a już prawie golusieńki także nici z ferii barw i niby karmelowego zapachu liści
galgAsia 20:22, 12 lis 2020

Gosialuk napisał(a)
Asia ślicznie ten jarząbek się przebarwił. Nie choruje ci?.
Ja się zastanawiam nad kupnem, ale gdzieś czytałam, że chorują często i się dalej waham.
Cała reszta śliczna.
Gosia, mam 3 jarząby od ub. roku. Póki co to okazy zdrowia (odpukać!!!), no a ten kolor... Po prostu bossski
Pamiętam, że Anula - Zana straciła swoje jarząbki. Może to kwestia tego, co przyjdzie z nimi ze szkółki...
Cała reszta dziękuje
galgAsia 20:23, 12 lis 2020

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Gosiu, wielki cmok. Kupiony razem z 20 kg słonecznika (Galgasiu, cmok!). Dostawę mam za darmo.
Też sobie zamówiłam z darmową dostawą Cieszę się, że pomogłam No i kolejny ładny karmnik
galgAsia 20:27, 12 lis 2020

TAR napisał(a)
Asia, u ciebie tez jesien niezgorsza. Ja jeszcze nie dokarmiam, wokol mja sporo jedzonka. A w spizarni czeka 100 kilo ziarna, nie spodziewam sie ze wystarczy na cala zime. przy hojnosci dorzucania przez mezatego, on karmniki napelnia 2 razy dziennie a mamy ich 6
U mnie ciągle dużo zieleni, nie wiem, kiedy to wszystko się przebarwi
Ja zaczęłam dokarmiać, w mojej okolicy słabo z owockami.
Przy takim dokarmianiu Wasze ptaszory mają raj
galgAsia 20:37, 12 lis 2020

deszczowymaj napisał(a)
Asik

Cudownie u Cię znowu załapałam się na piękne jesienne zdjęcia Twoje

Mój Grujecznik też coś nie chce się przebarwiać ..a już prawie golusieńki także nici z ferii barw i niby karmelowego zapachu liści
Asiulka Jeszcze jest co focić, choć z dnia na dzień coraz mniej. Na popisy grujecznika przyjdzie nam poczekać kolejny rok A Twoje kwitnące jeżówy niesamowite
TAR 21:42, 12 lis 2020

Asia rzuc namiarem na scietolistnego, wysylaja?
galgAsia 22:03, 12 lis 2020

TAR napisał(a)
Asia rzuc namiarem na scietolistnego, wysylaja?
Się robi
Wysyłają
galgAsia 16:18, 15 lis 2020

Po wielu - zbyt wielu! - szarych, ponurych dniach bez słońca - dziś Święto Jesieni Od rana piękne słoneczko, błękitne niebo, leciutki wiaterek... Z drzew sypią się liście, pod nogami złoto
Niedziela i słońce = jezioro

Te jabłuszka świecą czerwienią z daleka Cieszę się, że nikt ich nie zerwał