Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Gruszka_na_w... 17:49, 11 lis 2020

Jarząbek bardzo długo trzyma liście i rzeczywiście cudnie się przebarwia.
Siedziska do omiatania popieram.
PS. Fajny ten karmniczek, tylko cena okrutna.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
galgAsia 17:49, 11 lis 2020

A to zielone to grujecznik
Może nie wie, że powinien zmienić kolor i zapach...? "D

antracyt 18:02, 11 lis 2020

Jarząbek rzeczywiście gwiazdorzy. Twoje zdjęcie jeżówkowych resztek przypomniało mi, że miałam nasiona z nagiej zebrać (kolejny dzień z rzędu zapomniałam). Grujecznik wygląda jak we wrześniu u mnie już całkiem łysy.
galgAsia 18:04, 11 lis 2020

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)
Jarząbek bardzo długo trzyma liście i rzeczywiście cudnie się przebarwia.
Siedziska do omiatania popieram.
PS. Fajny ten karmniczek, tylko cena okrutna.
Cena faktycznie niewyjściowa, ale tak mi się spodobał, że nie mogłam go zostawić Choć uczciwie przyznam, kilka dni się nad nim zastanawiałam
Anda 18:17, 11 lis 2020

Bardzo ładna jesień u Cię Karmnik śliczny. Muszę się rozejrzeć za takowym. To w jakimś międzynarodowym markecie?
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gruszka_na_w... 19:55, 11 lis 2020

galgAsia napisał(a)
Cena faktycznie niewyjściowa, ale tak mi się spodobał, że nie mogłam go zostawić Choć uczciwie przyznam, kilka dni się nad nim zastanawiałam

Dumam nad nim od wczoraj. Castoramy nie mam pod ręką. Musiałabym prosić pacholę o zakup. Nie dziwota, że Ci się spodobał, bo jest bardzo gustowny.
Wciąż się zachwycam ubiegłorocznym "żołędziem". Przetrwał całoroczne wiszenie bez szwanku. Ten też wygląda na solidny.
W sumie, pewnie warto się zdecydować, bo te kolorowe karmniki z dykty "wizytowy domek dla ptaszków", to jednosezonowy pożytek.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
galgAsia 21:50, 11 lis 2020

Anda napisał(a)
Bardzo ładna jesień u Cię Karmnik śliczny. Muszę się rozejrzeć za takowym. To w jakimś międzynarodowym markecie?
Karmnik kupiłam w castoramie. Faktycznie jest ładny
galgAsia 21:53, 11 lis 2020

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Dumam nad nim od wczoraj. Castoramy nie mam pod ręką. Musiałabym prosić pacholę o zakup. Nie dziwota, że Ci się spodobał, bo jest bardzo gustowny.
Wciąż się zachwycam ubiegłorocznym "żołędziem". Przetrwał całoroczne wiszenie bez szwanku. Ten też wygląda na solidny.
W sumie, pewnie warto się zdecydować, bo te kolorowe karmniki z dykty "wizytowy domek dla ptaszków", to jednosezonowy pożytek.
No tak właśnie pomyślałam - że w ogólnym rozrachunku to się opłaca
Gosiek33 13:09, 12 lis 2020

Też mi się podoba, jak cenę podzielisz przez co najmniej 4 lata to nie wychodzi tak drogo

tu możesz z dostawą zamówić - cenowo będzie podobnie, a pacholęcia nie będziesz musiała teraz prosić
Gosialuk 13:30, 12 lis 2020

Asia ślicznie ten jarząbek się przebarwił. Nie choruje ci?.
Ja się zastanawiam nad kupnem, ale gdzieś czytałam, że chorują często i się dalej waham.
Cała reszta śliczna.