Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogród bez reguł

Ogród bez reguł

Anda 19:54, 31 maj 2021

Futra masz prześliczne.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Anda 19:56, 31 maj 2021

Masz cudowny busz już I jakie szczupłe ciało
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
Gruszka_na_w... 20:27, 31 maj 2021

Od razu cieplej po tych futrzanych fotkach.

W szerszych planach bardzo zgrabnie prezentują się te kratki na murze. Kiedy powojniki się rozrosną, będzie cudownie. Krótkich gatek i rękawka zazdroszczę. U mnie wciąż polarowa bluza i grube spodnie dresowe to ogrodowy niezbędnik.
Oby do lata.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
TAR 21:19, 31 maj 2021

kratki na pnacza bardzo fajnie sie prezentuja, umknal mi fakt ich zakladania

rosliny jak zwykle bujne i sporo do przodu. a niedawno byly magnolie. mina kocia bezcenna one chyba tak maja? dobrze, ze przywykly do was.

kudosy wszystkie przezyly te zime, az jestem zaskoczona, bo nie wrozylam im przetrwania
Gosialuk 23:17, 31 maj 2021

Ja też myślę, że to siewki kłosowca. A koty pozują jak modele, z pewną dozą wyniosłości, tylko ostatnie zdjęcie temu przeczy.
Gosiek33 06:22, 01 cze 2021

galgAsia napisał(a)
Wreszcie sensowny dzień w ogrodzie...! Ze słońcem, kawą, dobrym towarzystwem
Dziś przez cały dzień było pogodnie, w przeciwieństwie do wczoraj, kiedy to był istny festiwal wiatru, chmur i deszczu... Chyba z 15 razy padało, i to tak całkiem gwałtownie i solidnie. Ziemia fajna, mokra, ale praca wczoraj nie należała do przyjemnych. Za to dzisiaj... sama radość

Znakomicie ten fragment wyszedł. U Ciebie róże już kwitną?

mina futer bezcenna

kudosy wypadły mi już ubiegłej zimy, to wielka szkoda

obstawiam, że to nie siewki kłosowca
galgAsia 17:08, 01 cze 2021

Johanka77 napisał(a)

Jak bardzo ten róż idzie do tego szarego!
A zieleń to tylko podbija!
Prawda? Każdego dnia się cieszę, że dałam się namówić na to malowanie A broniłam się wszystkimi rencami...
galgAsia 17:15, 01 cze 2021

ajka napisał(a)

Zazdroszczę pogody, u nas niestety bez większych zmian.
Bardzo podobają mi się te szare kuleczki, gdzie kupiłaś takie cudeńka?
Ania, pogoda zmienna jest niezmiernie , wczoraj znów słońce, a dziś koktajl pogód wszelakich... Co zrobisz, mus przeczekać
Te kuleczki to lampy ledowe. Kupowałam w ub. roku i były trochę tańsze... Ale są piękne, i w dzień, i w nocy
galgAsia 17:19, 01 cze 2021

Kasia_CS napisał(a)
co za cudny kocuras!! Marzenie

Ja mam kłosowca Black adder i raczej te siewki to nie on - mój ma bardziej mechate listki i nieco mnie ostre na krawędziach. Jak chcesz, to CI cyknę jego fotkę z bliska.

ALeż chudonogi cień nam macha! Cudne foty, zwłaszcza Twoje detale podziwiam
Kasiu, na zdjęciu Zuza , jest jeszcze Tymon, ale on taki trochę nieśmiały

Z kłosowcem to można by zakłady zbierać Sama jestem bardzo ciekawa, co wyrośnie
Za dobre słowo dziękuję bardzo
galgAsia 17:20, 01 cze 2021

Helen napisał(a)
Wszystkie fotki fajne, ale futra wymiatają i te miny władcze
Helen, na Zuzę to mówię królewna albo sierżant Potrafi trzymać na dystans i ustawić do pionu